Od Růžičky dávají ruce pryč i jeho trenéři. S věčným potížistou končí také RedFace. Co na to RFA?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Mawar Růžička se i přes své opakované přešlapy stále mohl spolehnout na své trenéry, už i ti ale dávají od problémového zápasníka ruce pryč. Po nedávném incidentu nad bojovníkem zlomila hůl také organizace RedFace. Kdo bude následovat?

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Tadeáš už není Spejblgymák

Všichni kolem Tadeáše Růžičky, ale i fanoušci či média jako by prožívali déjà vu. Už se zdálo, že Mawar se ze svého posledního křížku se zákonem pořádně poučil, ale chyba lávky. Růžička se znovu ukázal jako neřízená střela a tentokrát dochází trpělivost i těm, kdo při mladém bojovníkovi během jeho minulých kauz pevně stáli.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Samozřejmě po konzultaci s Mikym a celým interním oddělením Spejbl gymu jsme se rozhodli Tadeáše Růžičku Mawara suspendovat. Už není náš bojovník, už není v našich řadách, už nebude s náma trénovat,“ vydal na sociálních sítích oficiální prohlášení Ondřej Hutník.

„Díky svýmu chování, který je neslučitelný se slušným člověkem, natož pak s vrcholovým sportovcem. Takže Táda prostě udělal chybu už podruhý, poprvé jsme se za něj postavili jako rodina, byli jsme v podstatě poslední, co se za něj rvali a omlouvali jeho chování.

Mysleli jsme, že se to zlepší, že to ovládne, ale bohužel nic se nezměnilo, možná se to ještě zhoršilo, takže tohle je naše oficiální vyjádření. Po zralé úvaze suspendujeme Tadeáše Růžičku, už to není Spejblgymák,“ dodal trenér Spejbl Gymu.

sipka Více o Tadeášově incidentu se dozvíte zde: Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Ruce pryč dává i RedFace

Kromě trenérů se také rozhodli dát ruce pryč v RedFace, kde měl mít Tadeáš Růžička odvetu s Josefem Tysonem Škopem, který ho nedávno porazil v boxerském souboji pod křídly organizace Valhalla Fighting.

„Bojovníci jsou od samotného začátku učeni nějaké disciplíně a nějakému respektu. Jejich ruce jsou zbraně, které by si neměly dovolit používat jinde než v kleci. Tadeáš Růžička má za sebou už jeden problém, a když se dopustil druhého, nemohli jsme mu už jen z lidského hlediska dovolit u nás pokračovat. Proto jeho zápas s Josefem Škopem s okamžitou platností rušíme,“ objevilo se na sociálních stránkách RedFace.

Většina fanoušků si ale v tuto chvíli nejspíš klade otázku, jak to dopadne s duelem Růžičky a Vaška Siváka, který nedávno promovaly organizace RFA a IAF a jenž by se měl odehrát v únoru 2025. To bychom se měli dozvědět už zítra, kdy se lídři obou organizací chystají k situaci oficiálně vyjádřit ve společném podcastu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.