Potvrzeno! Karlos Vémola se potřetí utká s Attilou Véghem, oznámila organizace OKTAGON MMA

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Necelé dva měsíce po odvetě zápasu století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je jasné, že tento souboj legend napíše třetí dějství. Podrobnosti se dočtete v článku.

Karlos Vémola a Attila Végh se domluvili na trilogii Foto: JAN ZÁTORSKÝ / MFDNES + LN / Profimedia

Dejte mi termín a já budu připraven. Rok bez zápasu ale být nechci, vzkázal jasně Vémola

Rivalita mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem se definitivně vyřeší ve třetím vzájemném zápase. O něm se začalo spekulovat prakticky ihned poté, co Terminátor začátkem června uškrtil Végha na začátku druhého kola a srovnal stav na 1-1. Necelé dva měsíce po legendárním turnaji v Edenu si oba velikání česko-slovenského MMA plácli na očekávanou trilogii.

sipka Sledujte turnaje OKTAGON MMA živě s bonusem 300 za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Datum a místo třetího vzájemného souboje zatím zůstává tajemstvím. Attila ovšem adresoval na Instagramu Vémolovi video, ve kterém mluví o zápase "do roka a do dne". Je tedy pravděpodobné, že se rozhodující duel uskuteční v létě 2025 na podobně velkolepé akci, jako byl právě galavečer Oktagon 58 v pražském Edenu. To by zároveň znamenalo, že organizace bude mít dostatečný čas na samotné promo.

Oktagon trilogii Végh vs. Vémola oficiálně oznámil v pátek 2. srpna, jenže zároveň je zde několik zásadních otázek. Karlos Vémola se totiž ve své reakci nechal slyšet, že potřebuje znát termín trilogie a bude určitě připraven.

Zároveň se mu však nechce rok čekat, a tak se nabízí vhozená rukavice od Samuela Piráta Krištofiče, který Terminátora vyzval na odvetu. Právě tento odvetný duel by se mohl uskutečnit už v listopadu v Bratislavě a nepochybně půjde o velmi zajímavou podívanou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Karlos Vémola se možná brzy vrátí do klece

Nečekané prohlášení Karlose Vémoly! Tahle výzva ho může dostat do klece ještě letos

Karlos Terminátor Vémola obdržel v Bratislavě hodně nečekanou a ostrou výzvu. Vše teď závisí na rozhodnutí Attily Végha. Podrobnosti si...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...