Nečekané prohlášení Karlose Vémoly! Tahle výzva ho může dostat do klece ještě letos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Terminátor Vémola obdržel v Bratislavě hodně nečekanou a ostrou výzvu. Vše teď závisí na rozhodnutí Attily Végha. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Karlos Vémola se možná brzy vrátí do klece Foto: OKTAGON MMA

Samuel Pirát Krištofič vyzval Karlose Vémolu: "Už těch řečí mám dost," řekl slovenský bijec

Návrat Karlose Vémoly do klece by se mohl uskutečnit dřív, než všichni čekali. Na turnaji Oktagon 59 v Bratislavě ho totiž překvapivě vyzval Samuel Pirát Krištofič. Respektive nabídl mu odvetu, protože právě on na konci minulého roku Terminátora tvrdě knockoutoval v prvním kole.

sipka Sledujte turnaje Oktagon MMA živě online ZDE

"Pokud má tolik řečí, že mě porazí 9x z 10 zápasů, tak si to klidně můžeme dát znovu. Já klidně půjdu do jeho váhovky. Pojďme dát odvetu v 93 kg a uvidíme, jestli jsou tohle jenom řeči, nebo to dokáže splnit," řekl Pirát v rozhovoru s Ondřejem Novotným.

Karlos Vémola na to reagoval: "Já jsem řekl, že jediný, kdo by mě dokázal dostat zpět do klece je Attila Végh. Ale pokud on řekne, že si mám dát nějaký zápas na rozcvičku, tak spolu klidně můžeme jít".

Zdá se tedy, že rozhodující slovo bude mít právě Attila Végh, který přímo na místě prohlásil, že by se této variantě nebránil. Z jeho slov bylo zároveň jasné, že ani on se nechystá definitivně ukončit kariéru a trilogie s Vémolou je tak rozhodně reálná.

V tuto chvíli se čekají další jednání s organizací, tak aby všechny strany dosáhly shody. Ve světle nejnovějších událostí se ovšem zdá, že bychom na podzim mohli dostat zápas Vémola vs. Pirát 2, což je vzhledem k průběhu prvního měření sil  pikantní zápletka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...