Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Po velkolepém turnaji v Edenu uběhly sotva dva měsíce a Karlos Vémola má před sebou další dva zápasy. Attila Végh zvedl nabídnutou rukavici dřív, než kdokoli očekával, a tak byl Terminátor povolán znovu do akce. Jakou roli v téhle rovnici hraje Pirát a kolik si Karlos za návrat do klece vydělá?

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Všechno se to krásně sešlo

Karlos Vémola po svém triumfu v Edenu nabídl Véghovi rukavici s tím, že ji může pozvednout doslova kdykoli. Terminátor drží slovo, a tak i když se tak stalo pouhé dva měsíce poté, Vémola na trilogii bez váhání kývnul. Někteří se ale ptají, jak do téhle rovnice zapadá odveta s Pirátem? Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Nečekal jsem, že tu odpověď dostanu takhle rychle, to se přiznám. (...) Musím všechny ubezpečit, že kdyby nebyl zápas s Attilou Véghem, tak by nebyl ani s Pirátem, prostě žádnej zápas by nebyl, já rád dostávám svým slovům. Ale všechno se to sešlo, já jsem to vůbec nečekal,“ připustil Karlos.

„Veliká výhoda toho, že mě vyzval Pirát, je, že když bych se připravoval na Čepa v boxu, tak by to byla úplně jiná věc, ale připravovat se na zápas s Pirátem je úplně to samý jako se připravovat na zápas s Attilou.

A když jsem to udělal správně, krok po kroku, tak to fungovalo na Attilu a Piráta už rozhodně nikdy nebudu podceňovat a nechci podceňovat, protože byl jeden z mála, kterýmu se povedlo mě knockoutovat. Nepovedlo se to ani Kinclovi, ani extra třídě v postoji, což si myslím, že Petr Píno Ondruš je,“ dodal Karlos ve svém prvním větším vyjádření, jehož kompletní znění najdete na Terminátorově HeroHero.

Motivací je i odměna

Karlos připustil, že v procesu rozhodování nepochybně zahrála roli i finanční stránka věci. „Plus samozřejmě ta finanční nabídka, kterou jsem dostal od OKTAGONu, ta se nedá odmítnout. Nebudu říkat konkrétní čísla, protože OKTAGON to nemá rád, ale nikdy jsem nečekal, že se někdy dostaneme na takové peníze,“ připustil Karlos.

„V prvním zápase s Attilou jsem dostal nějaké peníze. Když jsem zápasil podruhé, tak jsem dostal pětkrát tolik, při třetím zápasu už mně nabídli skoro osmkrát tolik. Jasně, zkoušel jsem desetkrát tolik (smích), to nedopadlo, našli jsme zlatou střední cestu, sešli jsme se uprostřed. Ale když vám někdo nabídne osmkrát tolik, co za první zápas, tak to je přece krásný ne?“ pronesl Terminátor.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Zatím se tedy zdá, že plán je jasný: v listopadu Pirát, příští rok v létě Attila. Víme ale, že u Karlose není nic definitivní a je klidně možné, že Pirátem a Attilou to nekončí. „Všechno je možný, ale neviděl bych to tak. Nechci ani jednoho z nich podcenit. Na oba dva frajery se chci připravovat na sto procent,“ řekl Karlos.

Jako případnou možnost ale zmínil boxerský souboj s Vlastem Čepem, o kterém se v posledních dnech mluvilo, a prohlásil, že přestože nejde o jeho disciplínu, není z těch, co by uhýbali a klidně si to s Čepem v budoucnu střihne.

Karlos: Reakce mojí ženy mě překvapila

Karlos před odchodem do důchodu mluvil o tom, jak se jeho rodina těší, až s nimi bude konečně trávit čas, o to překvapivější pro něho byla reakce jeho ženy: „Když slyšela výzvu Attily, tak řekla: Zaplať pánbůh, už to s tebou doma není k vydržení (smích). Jak netrénuješ, seš furt doma a seš nervózní. A já na to: Jak nervózní? Si mě užívejte a ona: Už je tě doma moc, jdi do gymu (smích).

Sleduj náš profil na Instagramu

To jsem fakt nečekal. Protože moje žena na to není zvyklá, já jsem v gymu a máme ty pěkný chvíle večer s dětma a teď jsem od rána do večera doma a asi už mě měla plný zuby. Jinak většina lidí z mé rodiny, jako máma a táta, říkala: Ne, už ne, stačilo,“ připustil Karlos.

Terminátor prozradil, že už se rýsuje jak datum, tak místo konání trilogie a prohlásil, že OKTAGON informace zveřejní co nevidět. Dodal však, že už teď je jasné, že se bude rozhodně na co těšit.

sipka Kompletní rozhovor najdete na HeroHero Karlose Vémoly ZDE.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola a Samuel Krištofič

V předchozím zápase s Vémolou si Pirát vydělal nejlepší peníze kariéry. O kolik si přilepší v odvetě?

Samuel Pirát Krištofič se chystá v listopadu obhájit svůj první triumf nad Karlosem Vémolou.💪 Jak moc se mu tenhle risk vyplatí a jakou...

Karlos Vémola vs. Attila Végh 2

Kdy bude zápas Karlos Vémola vs. Attila Végh 3? Aktuální informace a vývoj situace

Bylo potvrzeno, že závěru trilogie Végh vs. Vémola se přece jen dočkáme.💪 Pravděpodobné místo a datum a informace o vývoji situace se...

Makhmud Muradov už zná soupeře pro svůj návrat do OKTAGON MMA

Mach Muradov zná soupeře a datum pro svůj návrat do Oktagon MMA. Tohle bude velká výzva!

Žádný lehký soupeř na rozjezd.☝ Makhmud Muradov se při svém návratu do klece OKTAGON MMA střetne s pořádně zvučným jménem. Více se dočtete...