Mach Muradov zná soupeře a datum pro svůj návrat do Oktagon MMA. Tohle bude velká výzva!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Žádný lehký soupeř na rozjezd. Makhmud Muradov se při svém návratu do klece OKTAGON MMA střetne s pořádně zvučným jménem. Více se dočtete v článku.

Makhmud Muradov už zná soupeře pro svůj návrat do OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Soupeř a termín zápasu pro Macha Muradova oficiálně oznámen

Hned první překážka pro Macha Muradova na cestě k titulu střední váhy pořádně otestuje jeho současnou formu. Uzbecký bojovník s českým srdcem se představí 7. září na turnaji Oktagon 60 v Oberhausenu, kde se mu postaví zkušený anglický válečník Scott Askham.

sipka Sledujte turnaje OKTAGON MMA živě v livestreamu ZDE

Veterán UFC a bývalý šampion KSW se může pochlubit skvělým skóre 20 výher a 6 porážek. Při svém debutu v Oktagonu si v listopadu 2023 poradil s houževnatým Marcem Doussisem, kterého přejel jednoznačně na body a potvrdil, že v 84 kg má ty nejvyšší ambice.

Na titul střední váhy, který drží Patrik Kincl, si brousí zuby také Makhmud Muradov, jehož návrat do Oktagonu byl oficiálně potvrzen v červnu na turnaji v Edenu. Původně se spekulovalo, že by mohl Mach ihned dostat titulovou šanci, nyní je však jasné, že šanci zabojovat o šampionský pás dostane právě vítěz tohoto eliminačního souboje.

Muradov po zvláštním konci v UFC zvažoval vícero nabídek, nakonec ale chytil laso od Ondřeje Novotného a Paľa Nerudy. Dává to smysl. Muradov je totiž v Česku nesmírně populární a před angažmá v nejslavnější světové organizaci, působil právě tady. Jeho souboj s Askhamem byl oficiálně oznámen na turnaji Oktagon 59 v Bratislavě.

36letý Scott Askham také moc dobře ví, jaké to je zápasit v organizaci UFC. Mezi lety 2014–2017 zde absolvoval 6 zápasů se zápornou bilancí 4 porážek a 2 výher. Následně zamířil do polské organizace KSW, kde po sérii výher v roce 2019 vybojoval titul ve střední váze proti legendárnímu Mamedu Khalidovovi.

Ten mu však tuto porážku následně dokázal nadvakrát oplatit nezapomenutelnými naskočenými koleny. Nyní se o další restart kariéry rodák z anglického Doncasteru pokouší právě v Oktagonu, kde ho od titulové šance s vysokou pravděpodobností dělí právě skalp Macha Muradova.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Makhmud Muradov

Mach Muradov potvrzuje konec v UFC. Popisuje, jak se novinku o rozchodu s organizací dozvěděl

Ještě nedávno se zdálo, že budoucnost Macha Muradova bude nadále spjata s UFC, všechno je ale jinak.👀Mach přiznal, že zpráva o odchodu ho...