Kdy bude zápas Karlos Vémola vs. Attila Végh 3? Aktuální informace a vývoj situace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bylo potvrzeno, že závěru trilogie Végh vs. Vémola se přece jen dočkáme. Kde a kdy se třetí zápas dvou velikánů MMA uskuteční a veškerý vývoj a informace kolem nadcházejícího třetího dějství se dozvíte v tomto článku.

Karlos Vémola vs. Attila Végh 2 Foto: JAN ZÁTORSKÝ / MFDNES + LN / Profimedia

Zápas Végh vs. Vémola 3 potvrzen. Datum, místo a další info

O završení trilogie se mluví v podstatě od chvíle, kdy byla potvrzena odveta Végh vs. Vémola 2. Samotný Karlos Vémola se nechal slyšet, že z důchodu ho dokáže dostat jen Attila Végh, a přesně to se ani ne dva měsíce po jejich posledním společném zápase stalo. Attila Végh a Karlos Vémola se rozhodli naposledy poprat o to, který z nich je definitivně lepší. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Přišel čas, abych vytáhl tyto rukavice, kterými jsi mě porazil na Edenu a je to mezi námi 1:1, to znamená, že nejen ty a já jsme na to zvědaví, ale celý národ je na to zvědavý. (...) Čekám na tvou odpověď,“ zveřejnil na svých sociálních sítích Attila Végh.

Přesné datum a místo nejsou zatím známé, ale vzhledem k některým výrokům stran organizace i obou zápasníků se může stát, že k uzavření trilogie dojde symbolicky opět na Edenu. Attila Végh použil slova „do roka a do dne“, a tak je možné, že OKTAGON bude směrovat na stejné datum. 8. června 2025 totiž příhodně vychází opět na sobotu.

Karlose Vémolu sice z důchodu vytáhne Attila Végh, avšak protože se očekává, že k duelu nedojde dříve jak za rok, Terminátor už se rozhlíží, s kým by se před Attilou rozehřál. Jak mnohokrát podotkl, není schopný dlouho odpočívat a pak znovu naplno naskočit do tvrdé přípravy, obzvlášť pak na tak velký zápas. Potřebuje se udržovat v tempu.

Karlos Vémola vs. Samuel „Pirát“ Krištofič odveta

Výrok Karlose Vémoly, že by Piráta porazil devětkrát z deseti, se Samuela Krištofiče dotknul, a tak místo aby si užíval poměrně nedávno vydobytý nový respekt fanoušků i MMA komunity, vyzval Terminátora k odvetě.

Ten v první chvíli reagoval odmítavě, když se ale ukázalo, že přece jen dojde na odvetu s Attilou, rozhodl se Pirátovu výzvu přijmout a pojmout to jako rozehřívací kolo na Végha.

„Nejsem si jistý, jestli se zvládnu rok v kuse připravovat na jeden zápas, možná budu muset dát něco mezi tím. Zavolám Ondrovi a hodím s ním vážnou řeč o tom, jestli nedáme ten mezizápas. Přece jen by mě do smrti s*alo, že mě knockoutoval frajer, kterého dokážu porazit devětkrát z deseti,“ vyjádřil se Vémola.

K odvetě tedy dojde 9. 11. 2024 v Bratislavě. Tentokrát si to však borci rozdají ve váhové kategorii do 93 Kg, která je Vémolovou doménou. U Terminátora je však možné, že nepůjde o jediný zápas před posledním tanečkem s Attilou Véghem a že během toho roku přibude ještě alespoň jeden.

Karlos Vémola vs. Pirát 2 Foto: OKTAGON MMA

Bude box Karlos Vémola vs. Vlasto Čepo?

Kromě Piráta výzvu k Vémolovi směroval také další zápasník OKTAGONu Vlasto Čepo. Ten by si ale s Terminátorem rád střihl boxerský duel. Karlos zatím ani nepřijal, ani neodmítl a prohlásil, že všechno prokonzultuje s promotérem Ondřejem Novotným.

Karlos Vémola návrat z důchodu a kontroverze

Tak brzký návrat z důchodu Karlose Vémoly asi čekal jen málokdo. K tomu se vyjádřil například Terminátorův odvěký rival Patrik Kincl, který prohlásil, že Karlos „dělá z lidí blbce“.

Vémoly se ale zastal jeho trenér André Reinders: „Myslím si, že kdyby šlo o Piráta samotného, tak tuhle výzvu Karlos nepřijme. Ale vzhledem k tomu, že tu je zápas s Attilou, bude se muset tak jako tak připravovat a trénovat,“ vysvětlil trenér.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Další duel krále polotěžké divize neunikl ani širší veřejnosti a brzký návrat z důchodu si neodpustil glosovat ani známý umělec TMBK, který využil scénky z populárního animovaného seriálu Simpsonovi.

Svůj nesouhlas dal najevo i britský zápasník OKTAGONu Shem Rock. Ten by rád zápas a nelíbí se mu, že zatímco on na svůj další souboj stále čeká, Karlos Vémola dostal během pár dnů hned dva.

Végh vs. Vémola 3 lístky

Vzhledem k tomu, že v tuto chvíli zatím víme jen to, že se trilogie s největší pravděpodobností uskuteční, chvíli ještě potrvá, než budou v prodeji vstupenky na trilogii Attily Végha a Karlose Vémoly. V případě prvního turnaje v Edenu organizace OKTAGON MMA vytvořila speciální instruktážní video k nákupu vstupenek a je možné, že vzhledem k velikosti akce tomu bude stejně i tentokrát.

Végh vs. Vémola 3 online a v TV. Kde budeme sledovat trilogii Végh vs. Vémola?

Zatím není potvrzené ani datum, ani místo, kde se trilogie Végh vs. Vémola uskuteční, už teď je ale zřejmé, že zápas bude možné sledovat skrze oficiální live stream OKTAGONu. Dále pak s největší pravděpodobností nabídne přímý přenos zápasů sázková kancelář Tipsport. V případě Odvety století bylo možné sledovat turnaj i prostřednictvím přímého přenosu programu Premier Sport 4 Extra HD.

Attila Végh vs. Karlos Vémola kurzy. Kde si vsadit na trilogii?

I na kurzy je v tuto chvíli brzy, lze ale předpokládat, že je vypíšou všechny české sázkové kanceláře, jako tomu bylo i minule. Rozdíly budou pravděpodobně v tom, koho budou sázkovky favorizovat.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

V případě odvety se jazýček vah celkem logicky přikláněl k vítězi prvního zápasu Véghovi, tentokrát to mají ale bojovníci jedna jedna, a tak bude hodně záležet na tom, co se bude dít v průběhu doby před zápasem: Například jak dopadne Vémolův zápas s Pirátem, jak se budou oba borci držet po zdravotní stránce nebo jak budou vypadat jejich tréninková videa.

Attila Végh se rozhodl zvednout vhozenou rukavici:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vs Pirát Krištofič

Karlos Terminátor Vémola se oficiálně vrací z důchodu. Před Attilou se znovu utká s Pirátem

Karlos Vémola už má jasno v tom, kdy a kde se po svém návratu ze sportovního důchodu postaví do klece. Bližší informace vám přinášíme v...

Karlos Vémola a Attila Végh se domluvili na trilogii

Potvrzeno! Karlos Vémola se potřetí utká s Attilou Véghem, oznámila organizace OKTAGON MMA

Necelé dva měsíce po odvetě zápasu století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je jasné, že tento souboj legend napíše třetí dějství....

Makhmud Muradov už zná soupeře pro svůj návrat do OKTAGON MMA

Mach Muradov zná soupeře a datum pro svůj návrat do Oktagon MMA. Tohle bude velká výzva!

Žádný lehký soupeř na rozjezd.☝ Makhmud Muradov se při svém návratu do klece OKTAGON MMA střetne s pořádně zvučným jménem. Více se dočtete...