Karlos Terminátor Vémola se oficiálně vrací z důchodu. Před Attilou se znovu utká s Pirátem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Vémola už má jasno v tom, kdy a kde se po svém návratu ze sportovního důchodu postaví do klece. Bližší informace vám přinášíme v tomto článku.

Karlos Vémola vs Pirát Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Vémola se znovu utká s Pirátem. Terminátor tentokrát slibuje krátký proces

Ještě letos čeká Karlose Vémolu ostrý MMA zápas. Organizace OKTAGON MMA dnes potvrdila odvetu Vémola vs. Pirát, která se uskuteční v bratislavské Tipos Areně 9. listopadu. Turnaj Oktagon 63 dostává zápletku, ke které vše směřovalo po vyjádřeních na posledním galavečeru. Sledujte Vémolu v akci živě v livestreamu ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Právě rozpravy Piráta, Vémoly i Attily Végha dávaly v posledních týdnech tušit, že se tento zápas stane realitou. V tomto týdnu jsme vás informovali o tom, že se Karlos Vémola utká v trilogii s Attilou Véghem. Ještě předtím ho ale čeká minimálně jedna těžká směna, proti nabroušenému Pirátovi, který Vémolovi skrze sociální sítě poslal jasný vzkaz.

"Zasadím tě znovu do země jako cibulku, stejně jako naposledy. Nezapomeň, co se stalo na konci roku. Už jsme to viděli, jak třepeš nožičkami. Teď už musíš dostát svým slovům, že mě porazíš 9 z 10 zápasů. Uvidíme, jestli to pro tebe bude rozcvička před Attilou, jak sám říkáš."

Oktagon zároveň oznámil, že Vémola vs. Pirát 2 bude titulovým zápasem ve váze do 93 kilogramů, kde drží pás právě Terminátor. Vzhledem k tomu, že Samuel Krištofič v této váze nikdy nebojoval, to ovšem spoustu fanoušků kritizuje.

Zároveň ale půjde o zajímavou podívanou, protože Pirát v prvním vzájemném duelu nedal favorizovanému Vémolovi žádnou šanci a během přestřelky v prvním kole ho tvrdě poslal do bezvědomí. Jak tentokrát dopadne druhý vzájemný souboj?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...