V předchozím zápase s Vémolou si Pirát vydělal nejlepší peníze kariéry. O kolik si přilepší v odvetě?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Samuel Krištofič se chystá v listopadu obhájit svůj první triumf nad Karlosem Vémolou a získat přitom pás. Pirát prozradil, jak moc se jeho výplata za odvetu liší oproti té, kterou inkasoval za první zápas, a jakou chystá taktiku.

Karlos Vémola a Samuel Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Kolik si Pirát z odvety odnese?

Samuel Pirát Krištofič v prosinci minulého roku dostál svých slov a velmi rychle ukončil obávaného českého Terminátora. Vémola prohlásil, že i tak by Piráta v devíti případech z deseti porazil a právě tato slova Krištofiče inspirovala, aby Karlose vyzval k odvetnému tanečku.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Toho se celkem nečekaně v listopadu skutečně dočkáme. Už před prvním duelem si Pirát pochvaloval, že jde nepochybně o nejlépe placený zápas jeho kariéry. Pirátova hlavní motivace je ale jinde. Souhlasil totiž se soubojem ve váhovce do 93 Kg, kde Vémola drží titul a Krištofiče pochopitelně pás polotěžké váhy láká. Jak je to ale s jeho honorářem? Přilepší si?

sipka Vsaďte si už teď na favorita odvety Pirát vs. Vémola a získejte registrační bonus

„Když jsem Karlose vyzval, tak jsem nebyl tolik agresivní po penězích, ale hlavní důvod, proč jsem souhlasil s polotěžkou váhou, byl ten, že je to zápas o titul. Ten je pro zápasníka nejhodnotnější,“ řekl Pirát v rozhovoru pro Sport.cz.

„Je navíc potřeba říct, že poprvé jsem měl bonus za vítězství a dostal jsem i bonus za výkon večera, ale teď to bude zhruba podobně. Téměř na chlup stejně,“ dodal Samuel Krištofič.

Pirát: Čekám od něj tlak

Je jasné, že taktika, kterou měl Pirát připravenou pro první zápas, zafungovala dokonale. Hodlá Krištofič vsadit na stejnou kartu, nebo bude mít v rukávu nějaké nečekané eso?

„Taktika bude podobná jako v prvním zápase, ale zas na druhou stranu Karlos poprvé tolik nešel po takedownech jako teď s Attilou. Teď tu byl tlak od první vteřiny, tlačil se přes údery. Se mnou zkoušel něco zaboxovat. Myslím si, že právě tohle změní a bude se to přes údery snažit zkracovat a tlačit se na mě,“ prozradil Pirát.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„... myslím si, že se bude ještě víc snažit tlačit v takedownech a nebude zůstávat stát v postoji, neboť jsem mu ukázal, že ho tady dokážu potrestat. Čekám od něj tlak, svazování a snahu přejít na zem,“ předpokládá Pirát.

Jestli je jeho odhad správný, uvidíme už 9. listopadu, kdy turnaj OKTAGONu s pořadovým číslem šedesát tři zavítá opět do Bratislavy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vs. Attila Végh 2

Kdy bude zápas Karlos Vémola vs. Attila Végh 3? Aktuální informace a vývoj situace

Bylo potvrzeno, že závěru trilogie Végh vs. Vémola se přece jen dočkáme.💪 Pravděpodobné místo a datum a informace o vývoji situace se...

Makhmud Muradov už zná soupeře pro svůj návrat do OKTAGON MMA

Mach Muradov zná soupeře a datum pro svůj návrat do Oktagon MMA. Tohle bude velká výzva!

Žádný lehký soupeř na rozjezd.☝ Makhmud Muradov se při svém návratu do klece OKTAGON MMA střetne s pořádně zvučným jménem. Více se dočtete...

Karlos Vémola vs Pirát Krištofič

Karlos Terminátor Vémola se oficiálně vrací z důchodu. Před Attilou se znovu utká s Pirátem

Karlos Vémola už má jasno v tom, kdy a kde se po svém návratu ze sportovního důchodu postaví do klece. Bližší informace vám přinášíme v...