Pavel Novotný posílá řízný vzkaz Mawarovi a brání Spejbl Gym. „Ty potřebuješ do kriminálu!“ říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pavel Novotný byl původně jedním z mála, kdo vůči průšviháři Růžičkovi projevil špetku lítosti. Teď už s ním ale nemá slitování ani starosta Řeporyjí a posílá mu drsný vzkaz.

Pavel Novotný Foto: Profimedia

Pavel Novotný posílá peprný vzkaz

Nad posledním průšvihem Tadeáše Růžičky už nedokázali zavírat oči ani jeho trenéři a Mawar byl ze svého domovského gymu po mnoha přehlédnutých předchozích excesech nekompromisně vyhozen. Tam kde lidé čekali sebereflexi a sypání hlavy popelem, přišel jen vztek a kopání kolem sebe. Tadeáš Růžička se očividně s vyhazovem z gymu nesmiřuje dobře a opírá se do něho, kudy chodí. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Právě to se nelíbí novému cvičenci pražského gymu Pavlu Novotnému, který se pod taktovkou Ondřeje Hutníka připravuje na svůj první zápas s Alešem Bejrem. Přitom původně patřil mezi ty, kdo původně věčně přešlapujícího Růžičku úplně nezatracoval.

To se ale poté, co Mawar neustále na sociálních sítích ostře pálil do Spejbl Gymu, změnilo. „Nezastával jsem se ho, jen jsem řekl, že je mi ho líto,“ uvedl Novotný svá slova na pravou míru ve svém posledním vysílání.

„Mawara už moc komentovat nechci, protože jsem všechno podstatný už řekl. A tak jak jsem se snažil trošku vyjádřit nějakou naději, tak po tom, jakým hnojometem zase zasypal Spejbla a jeho gym, už nechci k němu nic říkat, protože bych musel bejt na něj ostrej,“ chtěl se Novotný zprvu zdržet ostrých komentářů.

„On se asi úplně po**al. To, co řiká vůči Spejblovi a vůči gymu, ať jde do p**ele Mawar. Taháš se s největšíma zm**ama po Řepích. Horváth a spol. to je parta, to sis vybral partičku, ti můžu říct, ty kre**ne zku**enej,“ nebral si servítky starosta Řeporyjí.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Drž hubu, nikam nic nepiš radši, protože urážíš lidi, který to s tebou myslej dobře, kteří se tě xkrát zastali. Taháš se s největšíma m**kama... jestli tohle to jsou tvoji kamarádi, ke kterým ses upnul, tak tě lituju. Ty potřebuješ fakt do kriminálu.“

sipka Čtěte také: Růžička prý dělal potíže vždycky. Hutník vypráví, jak hloupě Mawar propálil, že zatáhl veledůležitý zápas

„Kdybyste věděli k jaký bandě k**ténů ten Mawar vzhlíží... Nezastával jsem se ho, jen jsem řekl, že je mi ho líto, ale mezitím jsem viděl, jak kolem sebe kope, jak mluví o Spejblovi. Viděl jsem nějaký jeho posty.(...) Já vím, že se Mawar asi nenarodil, aby dostal lidi na Mars, ale trocha sebereflexe by nevadila,“ dodal na závěr Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Mawar Růžička

Růžička prý dělal potíže vždycky. Hutník vypráví, jak hloupě Mawar propálil, že zatáhl veledůležitý zápas

Tadeáš Růžička byl nucen opustit svůj domovský gym, i jeho trenérům totiž přetekl pohár trpělivosti⚡a nejde ani zdaleka jen o veřejně známé...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

B4THECLASH k CotS 9

Nejnudnější B4THECLASH vůbec? „Samir zabil Clash, tohle je začátek konce,“ stěžují si někteří fanoušci

Máme za sebou první B4THECLASH k turnaji Clash of the Stars 9 a jednalo se o nejklidnější relaci organizace.☀️ Mnohým se tahle podoba...