Nejnudnější B4THECLASH vůbec? „Samir zabil Clash, tohle je začátek konce,“ stěžují si někteří fanoušci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Včera večer proběhl první B4THECLASH devátého turnaje Clash of the Stars a jindy pořádně divoké vysílání bylo až překvapivě klidné. Mnohým fanouškům se ale tahle podoba Clashe nelíbí. Někteří v tom dokonce vidí začátek konce.

B4THECLASH k CotS 9 Foto: Clash of the Stars

Brikule se nekonaly

Aktéry prvního B4THECLASH aktuálního turnaje byli Martin Kocián, Jack Hamid, Bukys a Michal Frolík. Minimálně účast bývalého člena boybandu Lunetic slibovala nějaké ty brikule, fanoušci ale čekali marně. Během vysílání vládla znatelně napjatá atmosféra a to se některým fanouškům nelíbilo. Vsaďte si na zápasy Clashe a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Martin Kocián sice hned v počátku vysílání Hamida mírně svlažil vodou, okamžitě byl ale usměrněn a pod živým vysíláním se začaly množit nespokojené komentáře, které poukazovaly na to, že od Clashe čekají něco poněkud divočejšího než seriózní rozhovory.

Zhruba v půlce vysílání Jack Hamid ukázal něco málo ze svých karate schopností a chvilku na to se na sebe s Kociánem vrhli, než se ale stihlo cokoli semlít, zastavila je ochranka.

I když byl Martin Kocián klidnější než kdy dřív, přece jen nezklamal a pobavil některými hláškami. Také prozradil, že mu s přípravou bude pomáhat zápasník OKTAGONu a přítel zpěvačky Lucie Vondráčkové Zdeněk Polívka. Kromě toho také plánuje trénink s bojovníkem KSW a velkým fanouškem Clashe Leem Brichtou.

Jeden z dotazujících na konci vysílání pronesl, že by dle jeho názoru měli být po vzoru Samira vyhození i Tadeáš Veselý a Nikola Lauberová. „Kdyby tady byli samí seriózní lidi, tak by to nikoho nebavilo, dyť by to byla nuda, proto ten Clash je takovej, jake je, protože to rozčiluje lidi,“ prohlásil Kocián a dost možná tak vzal slova z úst právě těm, komu vysílání připadalo příliš harmonické.

Bohužel je těžké se zavděčit všem. Atmosféra vysílání byla jistě opatrnější, jsou ale určitě i tací, kdo krok zpátky stran organizace ocení. Příjemnou změnou byla skutečnost, že všichni zúčastnění měli šanci zodpovědět všechny otázky, a tak se diváci pro jednou také něco dozvěděli.

sipka Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Útěchou některým nespokojeným fanouškům může být informace, kterou v B4 prozradil Martin Kocián. Ten řekl, že má v plánu se v nejbližší době spojit s ostatními členy skupiny Lunetic a že je ve hře společné vystoupení v O2 aréně. Do té doby se ale můžeme těšit na nadcházející turnaj Clash of the Stars 9, který proběhne už za méně jak měsíc v Praze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Pavel Novotný

VIDEO: Pavel Novotný podstupuje ve Spejbl Gymu ostré sparringy. Fanoušci jsou mile překvapení

Pavel Novotný tvrdě trénuje a měsíc před soubojem došlo i na drsné sparringy.💪 Zdá se, že se starosta Řeporyjí přece jen stihl něco...

Tomáš Le Sy má v těchto dnech plnou hlavu starostí

Promotér Tomáš Le Sy reaguje na aktuální nepříjemnou situaci. Jaká opatření Clash chystá?

Závažnou dohru má pro organizaci Clash of the Stars úvodní tisková konference k nadcházejícímu galavečeru. Tomáš Le Sy poskytl našemu webu...