VIDEO: Pavel Novotný podstupuje ve Spejbl Gymu ostré sparringy. Fanoušci jsou mile překvapení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jak Pavel Novotný řekl, tak také činí. Tvrdě trénuje a měsíc před soubojem došlo i na drsné sparringy. Zdá se, že se starosta Řeporyjí přece jen stihl něco naučit. Překvapená je i řada fanoušků.

Pavel Novotný Foto: Profimedia

Jak Pavlu Novotnému chutná sparing?

První souboj Pavla Novotného v kleci Clash of the Stars je už za rohem a starosta Řeporyjí očividně maká, co to jde. Fanoušky poctivě zpravuje o svém pokroku na sociálních sítích a z jeho videí je znát, že se skutečně posouvá kupředu. Měsíc před turnajem došlo i na sparring a ukazuje se, že v Novotném možná přece jen něco dříme. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Ondřej Hutník Pavla Novotného zřejmě nešetří, což ale zjevně nese své ovoce. Na sociálních sítích trenéra Spejbl Gymu projevil Novotnému uznání i další zápasník organizace Clash of the Stars a celoživotní sportovec a dříč Filip Grznár.

V komentářích k videu vlastně nenajdete jediný negativní komentář. Fanoušci uznávají, že Pavel Novotný se do přípravy až překvapivě odhodlaně zakousl a velká jejich část zřejmě začíná starostovi fandit.

Ať už souboj Novotný vs. Bejr dopadne jakkoli, je jisté, že nováček Clashe dal do přípravy maximum, což snad také bude mít šanci ukázat v kleci. Ačkoli Psychopat Bejr je nepředvídatelný, a tak doufejme, že nějakou jeho nečekanou akcí neskončí souboj dříve, než stihne začít, jako tomu bylo v případě Psychopatova duelu s Jaromírem Soukupem.

Jak se Pavlovi Novotnému tvrdá dřina vyplatí a jak duel s nevyzpytatelným Alešem Bejrem dopadne, uvidíme už 7. září, kdy se ve Sportovní hale Fortuna uskuteční Clash of the Stars 9.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Pavel Novotný je v tvrdé přípravě

VIDEO: Pavel Novotný dostává ve Spejbl Gymu pořádně do těla. „Lidi jsou tu milí, ale ta činnost...“ stýská si

Pavla Novotného na podzim čeká zápas v kleci a starosta Řeporyjí se rozhodl pro svůj výkon udělat maximum.💪 Jak mu chutná tvrdá příprava?

Bojovník Michal Kotalík

Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.