Patrik Kincl má datum další obhajoby. Na velkolepém turnaji ho prověří neporažená dvojka žebříčku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrika Kincla jsme měli původně vidět na velkolepém Edenu, jenže zranění mu to nedovolilo. Teď už má ale šampion stanovený opravný termín a ne jen tak na ledajaké akci. Kde, kdy a s kým si to Inspektor rozdá, se dozvíte v článku.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl má termín i soupeře

Na duel Patrika Kincla mělo dojít už během letního velkolepého turnaje v Edenu, jenže jak už tomu bývá, vidle do zápasu hodily zdravotní komplikace. Šampion se zranil a následně se musel vypořádat s nepříjemnou infekcí. Teď už je ale zase v plné síle a chystá se opět obhajovat. Vsaďte si na zápasy OKTAGONu a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Šampion střední váhy a stále ještě i žebříčku napříč všemi váhovými kategoriemi o velkolepý turnaj tak úplně nepřijde. Organizace se mu totiž rozhodla doručit zápas na plánovém podzimním turnaji, který má z hlediska kapacity převyšovat červnovou událost v Edenu.

Kdo by ale čekal, že dojde na původně plánovaný duel s Matějem Peňázem, je na omylu. Ten sice i navzdory neshodám s organizací, které po Kinclově odstoupení ze zápasu nastaly, v OKTAGONu podle všeho zůstává, Kincla ale prověří někdo docela jiný.

Patrik Kincl bude obhajovat 12. října na frankfurtském fotbalovém hřišti s kapacitou přes 55 tisíc diváků. A právě vzhledem k této skutečnosti se nabízí, že Patrikovým soupeřem nebude nikdo jiný než neporažená dvojka žebříčku střední váhy Kerim Engizek.

„KRÁL P4P jde OBHÁJIT. 🇨🇿 KINCL vs. ENGIZEK 🇹🇷. FRANKFURT 12/10 Žádná videohra, ale tvrdá realita,“ láká OKTAGON na svých sociálních sítích a přikládá jistě dosud nejoriginálnější promo:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

Tadeáš Mawar Růžička

Růžička prý dělal potíže vždycky. Hutník vypráví, jak hloupě Mawar propálil, že zatáhl veledůležitý zápas

Tadeáš Růžička byl nucen opustit svůj domovský gym, i jeho trenérům totiž přetekl pohár trpělivosti⚡a nejde ani zdaleka jen o veřejně známé...

Pavel Novotný

Pavel Novotný posílá řízný vzkaz Mawarovi a brání Spejbl Gym. „Ty potřebuješ do kriminálu!“ říká

Pavel Novotný byl původně jedním z mála, kdo vůči průšviháři Růžičkovi projevil lítost. Teď už s ním ale nemá slitování ani starosta...