Po měsíčním půstu to OKTAGON v září rozbalí ve velkém stylu. Na co se můžete těšit?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zasloužená letní dovolená je minulostí. OKTAGON MMA je zpátky se svým nabitým programem, který v září nabídne hned dvě akce. Podrobnosti o nejbližším programu vám přinášíme v tomto článku.

Oktagon pojede na podzim bomby Foto: OKTAGON MMA

Připravit, pozor, OKTAGON: Na podzim se pojedou bomby

Dobili pomyslné baterky a už příští týden se všichni vrátí zpět na značky. Členové OKTAGON týmu si v srpnu mohli na chvíli odpočinout od jinak stále se zvyšujícího se tempa pořádání turnajů černo-žlutého kolosu. Od září ale organizace znovu naplno zažehává své motory.

sipka Sledujte turnaje OKTAGON MMA živě na Tipsport TV

Uplynulý měsíc sice organizace vynechala co se týče pořádání turnajů, práce ovšem bylo i tak dost. Zejména pro vedení v čele s Pavolem Nerudou a Ondřejem Novotným. OKTAGON má totiž před sebou akcemi nabitý podzim, který startuje už příští týden v německém Oberhausenu.

Na kartě jubilejního turnaje Oktagon 60 najdeme vedle domácích borců i několik československých legionářů. Parádní přestřelku slibuje třeba souboj Ďatelinky s Corderem. Mr. Comeback se na posledním turnaji v Bratislavě vytasil s expresním KO v zápase s Raškou a podobně krátký proces by rád zopakoval i tentokrát. Podaří se mu to na německé půdě?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Matouš Kohout má po dvou výhrách v řadě na mušce soupeře těžkého kalibru. UFC veterán Niklas Stolze hodlá odčinit porážku s Maté Kertészem z března letošního roku a vrátit se zpět na vítěznou vlnu.

V hlavním zápase večera si to v souboji na pět kol rozdá nestárnoucí Ivan Buchinger a Lom-Ali Eskiev, který naposledy rozdával radost v polské KSW a při svém debutu v OKTAGONU naskočí hned do hlavního zápasu celé fight card.

Brno se otřese v základech. Highlightem návrat Macha Muradova i semifinále Tipsport Gamechanger

Fantastickou kartu nachystal Ondřej Novotný pro turnaj Oktagon 61, který se uskuteční 21. září v Brně. V hlavním zápase uvidíme semifinálový duel pyramidy Tipsport Gamechanger mezi Rony Paradeiserem a Acoidanem Duquem. Makhmuda Muradova čeká při svém návratu z UFC těžká zkouška v podobě anglického válečníka Scotta Askhama.

Fantom Losene Keita ve druhém semifinále pyramidy změří síly s Mateuszem Legierskim, který v Oktagonu stále nepoznal přemožitele. Rozlučkový zápas čeká matadora domácí scény bojových sportů Tomáše Hrona a do akce jdou i domácí borci Vlado Lengál, Radek Roušel, Andrej Kalašnik nebo Jakub Tichota.

Zářijový program organizace OKTAGON MMA je zárukou skvělé podívané, na kterou v říjnu naváže akce obřích rozměrů. Na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu se 12. 10. uskuteční galavečer pro 58 000 fanoušků a organizace plánuje zlomit evropský rekord návštěvnosti. Svůj titul střední váhy zde bude obhajovat Patrik Kincl, na kterého si brousí zuby německá hvězda Kerim Engizek.

Zběsilé tempo bude pokračovat i v listopadu, kdy se v Bratislavě odehraje odveta mezi Karosem Vémolou a Samuelem Krištofičem. Pokud jste tedy v srpnu strádali, vězte, že během nadcházejících měsíců si užijete MMA zábavu měrou vrchovatou.

NEJBLIŽŠÍ OKTAGON TURNAJE 2024
9.11.2024 Oktagon 63: Vémola vs. Krištofič 2 Bratislava, Slovensko
12.10.2024 Oktagon 62: Eckerlin vs. Jungwirth Frankfurt, Německo
21.9.2024 Oktagon 61: Paradeiser vs. Duque Brno, Česká republika
7.9.2024 Oktagon 60: Buchinger vs. Eskiev Oberhausen, Německo

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Patrik Kincl

Patrik Kincl se vyjadřuje k Peňázově reakci na Engizeka. Musí tušit, proč to tak dopadlo, říká šampion

Po oznámení duelu Kincl vs. Engizek byli překvapení nejen mnozí fanoušci, ale také Matěj Peňáz.⚡ Šampion má ale za to, že to mohl Money...

Ivan Buchinger

Buchinger se kvůli soupeři vzdal pokračování v milionové pyramidě. Co je vlastně Lom-Ali Eskiev zač?

Buki se chystá znovu zazářit na velkém turnaji v Oberhausenu.💪 Kvůli tomuto zápasu se dobrovolně vzdal účasti v hlasování o tzv. Lucky...