Bude zápas Bejr vs. Novotný na Clash of the Stars 9? Bejr, Cverna i Le Sy se vyjadřují k situaci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars byla opět plná kotrmelců. Aktéry jednoho z nich byli i Aleš Bejr a Alex Cverna. Jaké bude mít potyčka následky? Uvidíme zápas Bejr vs. Novotný? A jak celou situaci vidí všichni zúčastnění?

sipka Aktuální informace najdete v tomto článku

Aleš Bejr Foto: Clash of the Stars

Uvidíme Bejra, nebo neuvidíme Bejra v kleci?

Bez nějakých těch vyhrocených momentů by to nebylo Clash of the Stars. To potvrdila i závěrečná tiskovka, kde se děly brykule ještě před jejím zahájením. O největší pozdvižení se postarali Aleš Bejr a Alex Cverna, kteří si z terasy pražského klubu Duplex udělali ring. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Cverna podle všeho rozdával výchovné facky, to se ale druhému aktérovi potyčky Aleši Bejrovi natolik nelíbilo, že po odchodu z Duplexu hrozil tím, že v Clashi už nenastoupí. Uklidnily se emoce, nebo je stále jeho odstup ze zápasu se starostou Novotným ve hře?

„Byl jsem napaden panem Cvernou, dostal jsem asi tři nebo čtyři granáty, který jsem nečekal, měl jsem takhle ruce, nevim proč. Ochranka koukala. Myslim, že to bylo navedený Clashem. Mě z toho bolí hlava a já jdu asi do nemocnice, mám asi otřes mozku, je mi blbě,“ řekl naší redakci bezprostředně po incidentu Bejr. „Ne, končim,“ dodal Psychopat na otázku, zda bude pokračovat v Clashi.

Bejrovo vyjádření k incidentu můžeš vidět na našem instagramu:

Sleduj náš profil na Instagramu

Ať už se Aleš Bejr, pokud jde o zápas, nakonec rozhodne jakkoli, Cvernu pravděpodobně řešení incidentu nemine. Bejr zveřejnil na svých sítích, že se na něj chystá podat trestní oznámení. „Díky tobě jsem přišel o zápas, protože já tam nepudu, když nejsem zdravej,“ pronesl Bejr ve svém vysílání na Youtube.

K celé situaci se vyjádřil i promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy„Čekáme na oficiální vyjádření Aleše Bejra a jak se k celé situaci postaví, za nás zápas stále platí, takže teď je míč na Alešově straně. Zatím ho oficiálně nezrušil, takže čekáme,“ potvrdil promotér Clashe.

sipka Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Bejrovi dle jeho slov nejde o rány samotné, ale o Cvernovo vyjádření, které poskytl v rozhovoru s Willym Cao. „Všichni by si měli pamatovat, co proved před rokem, jak tam dal dvě bombičky a vypustil kasr do celýho areálu a jako první si nasadil masku a utekl tam odsaď,“ připomněl Cverna.

„Mladí lidi, malé děti se tam přišli podívat, brečeli a skákali tam, že nemůžou dejchat. Vyšetřovalo se to, ale nechali to bejt, a já na to nezapomněl, na tuhle akci,“ vysvětlil své pohnutky.

Jestli se na turnaji Clash of the Stars 9 dočkáme duelu Bejr vs. Novotný, se doufejme dozvíme v nejbližších dnech. Rozhodnutí je podle vyjádření Tomáše Le Syho na Bejrovi, který si zatím tvrdošíjně stojí na svém. Uvidíme, zda změní názor, nebo jestli se bude starostovi hledat náhradní soupeř.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Le Sy a Alex Cverna

Skandální tiskovka Clash of the Stars. Duplex opět zamořen exkrementy, Cverna napadl Bejra

Kdo si myslel, že se závěrečná tisková konference Clash of the Stars ponese v klidnějším duchu, šeredně se spletl. Znovu se děly velké...

Alex Cverna posílá vzkaz Kinclovi

Těžkotonážník Alex Cverna posílá ostrý vzkaz Patrikovi Kinclovi. Co se Cverminátora dotklo?

Oheň na střeše a výzva na zápas. Alexandr Cverminátor Cverna zaznamenal vyjádření OKTAGON šampiona Patrika Kincla a rozhodl se reagovat....

B4THECLASH Novby

Clash se s Novbym rozloučil v přímém přenosu. Reakce fanoušků jsou rozporuplné

Clash of the Stars se rozloučilo s jedním z bojovníků, kteří se v posledních dnech postarali o pořádné pozdvižení.🌩️ Fanoušci to přijali...