Clash se s Novbym rozloučil v přímém přenosu. Reakce fanoušků jsou rozporuplné

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars se rozloučilo s jedním z bojovníků, kteří se v posledních dnech postarali o pořádné pozdvižení, během vysílání B4THECLASH. Fanoušci to přijali velmi rozporuplně. Proč se jim počínání organizace nelíbí?

B4THECLASH Novby Foto: Clash of the Stars

Padák v přímém přenosu

Včera se během vysílání Clash of the Stars udála v rámci organizace bezprecedentní věc. I když se o vyhození streamera Novbyho z Clashe mluvilo už několik dní, přesto se ve včerejším vysílání objevil. Dlouho ale nepobyl, hned v počátku byl v podstatě v přímém přenosu vyhozen a nahrazen.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus

Vše odstartovalo, když před několika dny začal po českém internetu kolovat soudní dokument, podle kterého se měl Novby dožadovat na nezletilé dívce nahých fotografií a následně ji jimi vydírat, za což si dle jeho vlastních slov nakonec od soudu odnesl dvouletou podmínku.

Samozřejmě se okamžitě začalo mluvit o zrušení Novbyho zápasu a jeho vyhození z organizace, promotér Tomáš Linh Le Sy však v rozhovorech uváděl, že si na Novbym vyžádali oficiální soudní dokument, na jehož základě se rozhodne o jeho budoucnosti v Clashi.

„Diváci čekají na rozhodnutí o tvé účasti nebo neúčasti na Clashi a v zápase proti Opatovi. My jsme to rozhodnutí nechtěli dělat na základě nějakých nepotvrzených screenů, dokumentů, které lítaly různě po internetu, a už vůbec ne na základě nějakých anonymních zpráv nebo komentářů,“ řekl Tomáš Linh Le Sy na úvod B4THECLASH.

„My jsme to rozhodnutí chtěli udělat a udělali na základě oficiálního soudního dokumentu,“ pronesl Le Sy a dodal, že Novby je ve vysílání proto, že mu chtěli dát šanci se veřejně obhájit. „Vzhledem k tomu, co v tom dokumentu ale bylo, je nějaké vysvětlování zbytečné a musíme ti ten zápas bohužel zrušit,“ dodal však promotér nakonec.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Organizace pod náporem událostí posledních týdnů začíná jednat na své poměry velmi korektně a to se některým fanouškům nelíbí. Části z nich se nezamlouvá, že se z celé show vytrácí to, co ji dělalo zábavnou, tedy pověstný bizar, další část poukazuje na jiné hříšné účastníky, kterým bylo nebo je dovoleno v organizaci pokračovat.

Nejednou zaznělo srovnání s Diegem Kotlárem, který si měl v minulosti odpykávat trest za ten vůbec nejvážnější trestní čin. Spousta fanoušků ale poukazuje na to, že ať už ten či onen účastník provedl cokoli, za co se ocitl u soudu, svůj dluh společnosti splatil a neměl by být trestán donekonečna. Stále je tu nicméně i nezanedbatelný tábor těch, kdo podobná rozhodnutí vítají.

To, že se ovzduší uvnitř Clash of the Stars mění, nicméně není žádné tajemství. To, co sítem organizace prošlo v minulosti, se už teď vrátit nedá, avšak Tomáš Linh Le Sy v mnoha rozhovorech avizoval, že se v budoucnu chystají své účastníky lépe prověřovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Žralok a Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy se vyjadřuje k údajně domluveným zápasům. Kdo další je kromě Žraloka v podezření?

Clash of the Stars v poslední době čelí mnoha nepříjemnostem.⚡ Jednou z nich je i nařčení, že jsou zápasy domluvené. Co na to promotér Le...

B4THECLASH 3

Karlos Benda to psychicky nevydržel a konfrontoval Cvernu s Kotalíkem v přímém přenosu. A nešetřil je

Alex Cverna a Michal Kotalík si během svého B4THECLASH neodpustili pár rýpanců do Karlose Bendy.⚡ Ten se rozhodl reagovat v přímém...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.