Tomáš Le Sy se vyjadřuje k údajně domluveným zápasům. Kdo další je kromě Žraloka v podezření?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars v poslední době čelí mnoha nepříjemnostem. Jednou z nich je i nařčení, že jsou zápasy domluvené. Co na to promotér Le Sy? A nad kým se vznáší podobné podezření jako v případě vyhozeného Žraloka?

Žralok a Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Prodávají zápasníci Clashe své zápasy?

Vedení Clash of the Stars v poslední době hasí jeden požár za druhým. Kromě problémů s některými zápasníky také čelí nařčení, že jsou zápasy Clashe předem domluvené. To si myslí nejen někteří fanoušci, ale tvrdí to i osobnosti českého internetu i bojových sportů. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Někteří jsou přesvědčení, že takové dohody vznikají přinejmenším mezi zápasníky a třetími stranami, i tak o tom ale podle mnohých musí mít Clash alespoň minimální povědomí. Co na tohle tvrzení říká promotér organizace Tomáš Le Sy?

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

„Naopak, oni si dávají pozor, aby se to k nám nedostalo,“ pronesl na tuto otázku Le Sy v konfrontačním rozhovoru youtubera Sibiřana. „Pokud by se to k nám dostalo, tak ty zápasy musíme rušit, nebo se to musí řešit. Naopak vedení Clashe a ti, co mají ke Clashi blízko, jsou asi fakt poslední, ke kterým by oni chtěli – pokud k tomu odchází –, aby se ty informace dostaly.

Tyhle věci se pak ke mně dostávaly zpětně a většinou z internetu, že to někdo věděl, někdo někde slyšel, ale že by někdo přišel za námi před zápasem, to se nám ještě nestalo,“ vysvětlil Le Sy.

V poslední době se v souvislosti s tímto problémem hodně skloňuje jméno Žralok. Tomu se rozhodlo vedení organizace dát takzvaně ban, jelikož panuje podezření, že prodal zápas. Tomáš Le Sy ale připustil, že to vzniklo jen na základě jejich pocitu z duelu s Datlem, v němž podle nich Žralok nebojoval na sto procent.

Další zápasník v podezření?

Kromě Žraloka se ale podobné podezření vznáší i nad dalším zápasníkem předchozího galavečera. To ale na rozdíl od Žralokova případu nevzešlo od vedení Clashe, tuhle informaci si mezi sebou podle všeho předávají osobnosti českého internetu.

„Ke mně se dostalo, že na tom minulém galavečeru to mělo být prodáno ze strany Žraloka a Snejkse a v ten moment jsem si to neuvědomil (...), ale když jsem se na to potom podíval zpětně, tak mu Martin Kocián dal ránu, Snejks dvě vteřiny nic a pak sám od sebe spadnul,“ řekl Sibiřan.

sipka Čtěte také: Leo Brichta nabízí názor na Žralokův údajný prodaný zápas. Jeho slova vás možná překvapí

Tuhle informaci však promotér Clashe očividně slyšel poprvé: „Čekala se jeho (Kociánova) výhra, Snejks dostal za ucho a šel k zemi. Já sám jsem se vyjadřoval, že nevím, jestli Snejks už nemohl bojovat nebo jestli ta rána fakt byla tak silná...“ pronesl promotér.

Ať už je to jakkoli, Tomáš Le Sy prohlásil, že podobné záležitosti se chystají řešit případ od případu, podobně jako tomu teď je u Žraloka. Uvidíme tedy, jak se Clashi podaří v budoucnu podobným věcem předcházet.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH 3

Karlos Benda to psychicky nevydržel a konfrontoval Cvernu s Kotalíkem v přímém přenosu. A nešetřil je

Alex Cverna a Michal Kotalík si během svého B4THECLASH neodpustili pár rýpanců do Karlose Bendy.⚡ Ten se rozhodl reagovat v přímém...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

B4THECLASH9

Hanka Gelnarová vysvětluje svůj přešlap. Od soupeřky dostala učebnici dějepisu

Kolem Hanky Gelnarové je poslední dny pořádný humbuk.⛈️⚡ Donedávna nejspíš nejoblíbenější bojovnice Clashe teď vysvětluje, co se vlastně...