Hanka Gelnarová vysvětluje svůj přešlap. Od soupeřky dostala učebnici dějepisu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kolem Hanky Gelnarové je poslední dny pořádný humbuk. Donedávna nejspíš nejoblíbenější bojovnice Clashe teď vysvětluje, jak video s nechvalně známým gestem vlastně vzniklo a proč jí došla jeho závažnost až zpětně.

B4THECLASH9 Foto: Clash of the Stars

Gelnarová: Mrzí mě to, ale komentáře některých mě udivují

Hanka Gelnarová donedávna patřila nepochybně mezi nejoblíbenější bojovníky stáje Clash of the Stars. Byla jednou z těch, kterých si veřejnost vážila pro sportovní výkony a také jednou z mála, která během tiskových konferencí a dalších doprovodných programů Clashe nedělala pro organizaci typické brikule. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Nic ale netrvá věčně a totéž by se dalo říct i o Hančině popularitě. Ta utrpěla trhlinu, když Hanka zveřejnila video, kde spolu s kamarády předvádí nechvalně známý nacistický pozdrav.

Gelnarová brzy video smazala, to už jí ale nebylo nic platné. Hanka si posypala hlavu popelem a své jednání obhajovala tím, že si nebyla vědoma toho, co dělá či jak moc je její jednání závažné.

„Lidi ze mě dělají na internetu, že nevím, co byla druhá světová válka, Hitler a tak... Já chci uvést na pravou míru, že já neznala to gesto, že pravá ruka je nahoře. A chci říct, že mě udivuje, jak to tam někteří lidi komentujou,“ pronesla Hanka během B4THECLASH.

„Takhle, každý by si měl vyčistit svůj práh, protože někteří, co to tam komentujou, neumí pomalu poznat ani ručičkové hodiny a budou mě tady moralizovat. Ale samozřejmě já se z toho poučila, už vím, co to je, ale byla to čistě ta nevědomost, že jsem neznala to gesto,“ vysvětlila Hanka.

Tohle tvrzení Hance ale mnozí nevěří. To platí i pro tým Syrského Kazatele, jehož zástupce skočil Hance během vysílání do řeči s tím, že si „všichni profesionální sportovci myslí, že lže“ a že Kazatel kvůli jejímu jednání údajně přišel o sto tisíc.

„Udělala jsem pí*ovinu, já to vím, ale zdá se mi, že lidi teď jedou takové bomby, jak kdybych tam živě někoho zabíjela nebo já nevím,“ posteskla si Hanka. „Chtěla jsem se omluvit takhle veřejně ještě jednou, i dvakrát třikrát upřímně a ze srdce. Byla to hloupost, která se neměla ani natočit a nikam se dostat. To beru na sebe, protože jsem to dala na svůj instagram. Byla to hloupá nevědomost,“ připustila.

„Jenom chci, aby si lidi uvědomili, že já nejsem určitě – to vám můžu odpřisáhnout – žádný nácek. Doma nemám žádné kříže a žádný tady ty symboly a nesympatizuju s tím,“ dodala Hanka.

sipka Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Takovou příležitost si samozřejmě nemohla nechat ujít Hančina soupeřka Angie, která Gelnarovou obdarovala učebnicí dějepisu. I přes Hančin přešlap, který si dosyta jak sama říká „vyžírá“, má stále hodně příznivců a zastánců. Tak to alespoň vyznělo z telefonátů, v nichž někteří fanoušci Hance vyjadřovali podporu.

Titulový zápas se v každém případě neruší, byť mají někteří fanoušci za to, že ve světle nedávných událostí kolem Samira Marginy by to bylo na místě. Tomáš Linh Le Sy ale postoj organizace vysvětlil tak, že v jednání obou účastníků vidí velký rozdíl (více zde).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Pavel Novotný je v tvrdé přípravě

VIDEO: Pavel Novotný dostává ve Spejbl Gymu pořádně do těla. „Lidi jsou tu milí, ale ta činnost...“ stýská si

Pavla Novotného na podzim čeká zápas v kleci a starosta Řeporyjí se rozhodl pro svůj výkon udělat maximum.💪 Jak mu chutná tvrdá příprava?

Bojovník Michal Kotalík

Bývalý bojovník Oktagonu se upsal Clash of the Stars. Podpis smlouvy má jasné důvody

Hotovo, podepsáno. Kontroverzní bijec domácí MMA scény hlásí nové působiště. Podrobnosti a důvody uvedl ve svém videu na sociálních sítích.