Karlos Benda to psychicky nevydržel a konfrontoval Cvernu s Kotalíkem v přímém přenosu. A nešetřil je

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nové akvizice Clash of the Stars Alex Cverna a Michal Kotalík si během posledního B4THECLASH neodpustili pár rýpanců do oblíbence organizace Karlose Bendy. Ten se rozhodl reagovat na jejich slova v přímém přenosu. A nijak se s nimi nemazlil...

B4THECLASH 3 Foto: Clash of the Stars

Karlosovi došla trpělivost...

Karlos Benda je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších zápasníků organizace Clash of the Stars a nějakou dobu už směřuje k souboji o titul. Organizace nicméně v poslední době do svých řad přibrala pár profesionálních zápasníků a někteří z nich mají za to, že cesta k titulu by měla vést přes ně, resp. že by si měl Karlos Benda střihnout zápas právě s nimi.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Na podobné výzvy má Benda jasnou odpověď. Necítí se být na takové úrovni, aby se střetnul s profesionálem, i přesto těchto výzev neubývá, naopak. Do organizace s turnajem číslo devět přišli i Alex Cverna a Michal Kotalík, které během události s podtitulem Skandál čeká společný zápas. Avšak místo aby se během B4THECLASH strefovali jeden do druhého, zaměřili se právě na Bendu.

Michal Kotalík několikrát zopakoval, že Karlos Benda měl podle něj marné soupeře a to byla nejspíš jedna z mnoha věcí, které donutily Karlose zvednout sluchátko a zavolat do vysílání, a nové akvizice Clashe nijak nešetřil.

„Zrovna k tobě, Míšo, tys řekl, že jsem měl jenom trapný zápasy,“ obrátil Karlos pozornost ke Kotalíkovi. „Uvědomuješ si, že jsem to MMA začal dělat, až když jsem přišel do Clashe a měl jsem soupeře, kteří byli na stejné nebo podobné tréninkové úrovni jako já,“ řekl Benda.

„Já jsem začal trénovat až na svůj první zápas s Filipem Roubíčkem, když jsem šel s Jardou Kotlárem, tak Jarda Kotlár to dělal daleko déle než já... Já ty své soupeře porazil ne díky tomu, že už to dělám patnáct dvacet let, ale díky tomu, že na rozdíl od nich fakt makám, dřu každej den.“

sipka Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 9 a získejte registrační bonus

„A pak přijdeš ty do Clashe, ve svým nejlepším věku profíka přijdeš mezi tragédy, co to neuměj, místo aby ty ve svym nejlepším věku ses snažil zápasit někde mezi profíkama o tituly, tak přijdeš a začneš do mě pi*ovat, že porážím jen tragédy a že chceš jít se mnou,“ pronesl Benda.

„Já s tebou klidně do zápasu půjdu... Ty, ty řekneš, že já mám trapný zápasy, viděls svoje zápasy? To mi přišlo trapný,“ řekl svůj názor Karlos. „Já vím, na jaké jsem úrovni, a na profíky ještě nemám,“ dodal.

Tomáš Le Sy k situaci kolem titulů Clash of the Stars také řekl své. Prohlásil, že by mu připadalo logičtější nechat o pásy Clashe bojovat neprofesionály, tím pádem by se Cverna, Kotalík nebo Mikulášek neměli k titulovému souboji vůbec dostat.

Poslední zmíněný ale mnohokrát avizoval, že si chce v Clashi dojít pro titul. Uvidíme tedy, jak si organizace nakonec s mixem profi zápasníků a amatérů toužících po pásu šampiona poradí.

Na celý Karlosův vstup se můžete podívat zde:

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Žralok

Leo Brichta nabízí názor na Žralokův údajný prodaný zápas. Jeho slova vás možná překvapí

Už nějaký ten pátek se mluví o tom, že Patrik Žralok Hübler prodal zápas s Datlem.⚡ Co na to říká Leo Brichta, který byl Žralokovi v rohu?

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

B4THECLASH9

Hanka Gelnarová vysvětluje svůj přešlap. Od soupeřky dostala učebnici dějepisu

Kolem Hanky Gelnarové je poslední dny pořádný humbuk.⛈️⚡ Donedávna nejspíš nejoblíbenější bojovnice Clashe teď vysvětluje, co se vlastně...