Leo Brichta nabízí názor na Žralokův údajný prodaný zápas. Jeho slova vás možná překvapí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vedení organizace Clash of the Stars před nedávnem vyhodila Patrika Žraloka Hüblera. Důvodem byl údajně prodaný zápas s Datlem. Co na to říká zápasník a fanda Clashe Leo Brichta, který byl při tomto zápase Žralokovi v rohu?

Žralok Foto: Clash of the Stars

Leo Brichta: Bylo to takzvaně naskriptovaný

Promotér organizace Tomáš Linh Le Sy v nedávném rozhovoru prozradil, že dva zápasníky Clash of the Stars podezírají z toho, že prodali zápas. Jedním z nich byl i Patrik Hübler aka Žralok, který měl údajně takzvaně pustit svůj poslední duel s Markem Valáškem známým pod přezdívkou Datel. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 9 a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

„Historicky jsme tam měli podezření u dvou bojovníků, že nebojovali naplno, což byl Gappa a Žralok. Když se na to dívám a mohu se na to dívat milionkrát, tak to tam prostě vidím. Byť jde o podezření bez důkazů, které se shání těžko, stačí na to, abychom s těmi bojovníky ukončili spolupráci,“ vysvětlil Le Sy počínání organizace v podcastu Willyho Caa.

Jak sám Tomáš Le Sy podotknul, pro jejich tvrzení neexistují žádné důkazy, i přesto ale nejsou sami, kdo mají za to, že Žralok svůj zápas prodal. Totéž si očividně myslí i zápasník KSW a velký fanoušek Clash of the Stars Leo Brichta, kterého měl Žralok toho večera v rohu.

„První kolo, jestli jsi viděl, on vyhrával, že jo,“ pronesl Brichta v podcastu Vlasta Čepa Premlčané. „Pak i v šatně si furt stěžoval, že ho něco bolí. Řek jsem si, teď je tady příležitost, aby toho Datla měl šanci porazit, protože on jako něco umí, že jo, sílu má a něco umí.

Sice to byl short notice, ale na to se nedá hrát dneska. Tak jsem tam šel a v prvním kole jsem viděl, že je v klidu, že je v pohodě, no a o pauze začal: Ježiš moje plíce, hrozně mě pálej, no a v druhým kole fakt padl,“ vysvětlil Brichta.

„No ale já si prostě myslím, že to bylo naskriptovaný takzvaně, jak říkáme my hráči počítačových her. Lidi budou vědět, bylo to předskriptovaný,“ zopakoval ještě jednou Leo Brichta.

Patrik Hübler se v podstatě odmítl k vyhazovu vyjádřit. Na sociálních sítích napsal fanouškům stručný vzkaz: „Dnes jsem dostal přes sto zpráv, kde se dožadujete vyjádření ohledně situace v Clash of the Stars. Vyjádření: Jsem na dovolené. Respektujte to, prosím, nemám povinnost se k ničemu vyjadřovat. Chci mít klid a soustředit se na práci, děkuji,“ odbyl Žralok veškeré dotazující.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Garcia vs. Jones

VIDEO: Jak dopadl zápas mezi mužem a ženou? Mrkněte na průběh kuriózního souboje Jones vs Garcia

V Las Vegas byli fanoušci bojových sportů svědky souboje mezi mužem a ženou.💪 Jak netradiční duel probíhal a kdo si nakonec odnesl...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

B4THECLASH9

Hanka Gelnarová vysvětluje svůj přešlap. Od soupeřky dostala učebnici dějepisu

Kolem Hanky Gelnarové je poslední dny pořádný humbuk.⛈️⚡ Donedávna nejspíš nejoblíbenější bojovnice Clashe teď vysvětluje, co se vlastně...