VIDEO: Jak dopadl zápas mezi mužem a ženou? Mrkněte na průběh kuriózního souboje Jones vs Garcia

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V Las Vegas byli fanoušci bojových sportů svědky souboje mezi mužem a ženou. Jak netradiční duel probíhal a kdo si nakonec odnesl vítězství, se dočtete v článku.

Garcia vs. Jones Foto: Youtube

Jak probíhal zápas Jones vs. Garcia?

V sobotu v Las Vegas došlo k velice odvážnému zápasu mezi mužem a ženou. Tomuto konceptu se vyhýbají i některé organizace, pořádající bizarní zápasy, Craig Jones a Gabi Garcia se toho ale nebáli.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma

Mezi nimi to podle všeho už nějakou dobu vřelo, a tak se rozhodli své letité pošťuchování vyřešit soubojem v brazilském jiu-jitsu. Oba jsou v tomto sportu světovými špičkami, přesto už předem Garcia avizovala, že je velmi nepravděpodobné, že by dokázala Jonese pokořit, i tak ale byla odhodlaná udělat maximum, aby mu přinejmenším vítězství nedala zadarmo.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Garcia v duelu s Jonesem vydržela téměř do konce druhého kola. Přestože už úvodní round probíhal viditelně pod taktovkou Jonese, oproti druhému dějství, kde přitvrdil, šlo jen o rozehřívací kolo.

Podařilo se mu například nasadit triangle, heel hook nebo škrcení zezadu, techniku ale nikdy nedotáhl do konce a Brazilka se několikrát ze slušného nášlapu k ukončení dokázala vymanit.

Koncem druhého kola se ale Jonesovi podařilo Gabi znovu dostat zad a nasadit rear naked choke, který se mu tentokrát povedlo chytit pořádně. Stačilo jen pár vteřin a Gabi nezbývalo, než zápas po necelých dvou kolech odklepat.

I přestože prohrála, Gabi se po zápase neubránila slzám dojetí. V tom měly zčásti prsty nadšené reakce publika a také radost z toho, jak daleko se její milovaný sport dostal. Brazilce na tomto zápasu očividně hodně záleželo, jelikož byla ochotná se kvůli němu vzdát svého místa v Síni slávy ACDD. Nijak toho ale zřejmě nelituje.

„Děkuji Craigovi za to, co pro tenhle sport udělal, je to skvělé. Medaile a trofeje si do hrobu nevezmu, ale já budu žít dál ve vás a myslím si... nikdy nebojujte kvůli medaili, ale za to, co milujete a v co věříte,“ prohlásila po zápase.

Garcia v jednom ze svých vyjádření zmínila, že se jim lidé posmívali a měli za to, že se tenhle zápas nikdy neuskuteční. Opak je ale pravdou a fanouškům se to očividně líbilo. Uvidíme tedy, jestli Jones s Garciou odšpuntovali nový trend ve světě bojových sportů a jestli takovýchto duelů nezačne přibývat.

Podívejte se na zápas Jones vs. Garcia zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na souboj generací Mike Tyson vs....

UFC 305 Adesanya vs. Du Plessis

Dricus du Plessis zůstává šampionem. Adesanya houževnatě odolával, nakonec ale podlehl před limitem

Israel Adesanya měl příležitost znovu získat pás šampiona, ani tentokrát to ale nevyšlo.⚡ Du Plessis ho ukončil před limitem a obhájil tak...

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪