Těžkotonážník Alex Cverna posílá ostrý vzkaz Patrikovi Kinclovi. Co se Cverminátora dotklo?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oheň na střeše a výzva na zápas. Alexandr Cverminátor Cverna zaznamenal vyjádření OKTAGON šampiona Patrika Kincla a rozhodl se reagovat. Více se dočtete v článku.

Alex Cverna posílá vzkaz Kinclovi Foto: I am Fighter

Alex Cverna reaguje na slova Patrika Kincla a vyzývá ho na zápas v boxu

Mezi Alexem Cvernou a Patrikem Kinclem to začíná pořádně vřít. Aniž by to šampion střední váhy organizace OKTAGON MMA tušil, svým vyjádřením ohledně bývalých profesionálů aktuálně působících v Clash of the Stars, pořádně namíchnul Alexe Cvernu, kterého už 7. září čeká premiéra v Clashi v duelu s Michalem Kotalíkem.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

O co vlastně jde? Patrik Kincl se ve svém nejnovějším YouTube videu mimo jiné rozpovídal o nesmyslných výzvách ze strany bývalých či současných profesionálů na adresu ryzích amatérů v organizaci Clash of the Stars.

Právě tohle se týká i Alexe Cverny, který v minulosti opakovaně vyzval na zápas Karlose Bendu, kterého Kincl označil, jako jediného normálního účastníka Clash of the Stars.

"Valná většina lidí v Clashi nejsou sportovci, nepřipravují se systematicky a berou to jen jako další promo a reklamu. S bojovými sporty to nemá nic společného, až na pár světlých vyjímek.

Karlos Benda si například teď solidně maže na chleba bývalé profíky z MMA, kteří ho neustále vyzývají. Vůbec tomu nerozumím. Proč má někdo z profesionální scény vyzývat amatéry? Možná to vypovídá něco o těch klucích, kteří jsou líní se připravovat na pořádné zápasy. Chápu, že už ukončili tu profi kariéru a už nemají ambice dostat se někam výš. Tohle dokážu pochopit, ale tak si vybírám borce, kteří mají podobné zkušenosti a s těmi si to pinkám. A ne že budu vyzývat kluka, který to dělá chvíli. Tyhle ty výzvy jsou akorát ostuda pro ty konkrétní kluky."

Tato slova se ale dotkla právě Alexe Cverny, který se na svém instagramu vytasil s hodně ostrým vzkazem.

"Takže Patriku, když je Karlos Benda ten nejnormálnější k*k*t na světě, tak s ním můžeš jít bydlet. Nikdo ho nevyzýval, on řekl, že si to se mnou dá za 2 roky. Asi nevíš, co se děje. Ty se starej hlavně o ten svůj pás, ať ho dokážeš obhajovat co nejdýl. Vůbec mě neřeš, nejsem na tyhle tvoje kecy vůbec zvědavej. Nedávej nikam moje fotky, neoznačuj mě a nemluv o mně v podcastu. Starej se sám o sebe, já tě taky neřeším.

Jak mluvíš o těch profesionálech a tyhlety kecy... Jesti budeš mít zájem, můžeme si to spolu rozdat v boxu na Fight Night Challenge. Když máš tady ty kecy, tak ukaž, že máš kou*e a řekni fanouškům, že si to s Cvernou nedáš. Za mě není problém, já jsem připravenej."

Cverminátor sice vyzval Patrika Kincla a požaduje jeho reakci, není ale příliš pravděpodobné, že by na to úřadující šampion OKTAGONu jakkoliv dále reagoval. A nebo možná budeme překvapeni a ke slovní odezvě přeci jen dojde.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Patrik Kincl

Patrik Kincl se vyjadřuje k Peňázově reakci na Engizeka. Musí tušit, proč to tak dopadlo, říká šampion

Po oznámení duelu Kincl vs. Engizek byli překvapení nejen mnozí fanoušci, ale také Matěj Peňáz.⚡ Šampion má ale za to, že to mohl Money...

MIchal Martinek vs. Vojčák na KSW 99

Michal Martínek zná jméno soupeře v hlavním zápase turnaje KSW 99. S kým se v Ostravě utká?

Polská organizace KSW přichází v pořadí s 99. turnajem do Ostravy. V hlavním zápase turnaje se představí špička české těžké váhy Michal...