Michal Martínek zná jméno soupeře v hlavním zápase turnaje KSW 99. S kým se v Ostravě utká?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polská organizace KSW přichází v pořadí s 99. turnajem do Ostravy. V hlavním zápase říjnového turnaje se představí špička české těžké váhy Michal Martínek. Kromě Martínka se mohou fanoušci těšit i na další dva české zápasníky, Matúše Juráčka a Vojtěcha Garbu.

MIchal Martinek vs. Vojčák na KSW 99 Foto: Radek Vebr / MFDNES + LN / Profimedia

Michal Martínek se postaví proti trojce těžké váhy KSW

Bývalý šampion těžké váhy organizace Oktagon MMA Michal Martínek se ve svém pátém zápase v polské organizaci KSW utká se slovenským “Mutantem” Štefanem Vojčákem, který je momentálně na třetí příčce žebříčku těžké váhy KSW a na svém kontě má 8 výher a jenom 1 prohru v profesionálních MMA zápasech.

sipka Sledujte zápasy KSW živě v livestreamu

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Svěřenec Reinders MMA “Blackbeard” měl poslední zápas na dubnovém turnaji v Paříži, kdy knokautoval francouzského zápasníka Prince Aounallaha ve druhém kole a zároveň vyhrál i bonus večera. Martínek má v KSW čtyři zápasy a z toho 2 výhry a 2 prohry. Celkovou statistiku všech profi MMA zápasů tvoří 11 výher a 5 proher, 7 ze svých soupeřů ukončil na KO.

Před pár dny Martínek na svých sociálních sítích zveřejnil krásnou novinu, ve které informoval své fanoušky, že se svou manželkou čekají společného potomka.

S kým se utká v Ostravě Juráček a Garba?

Dva česko-polské zápasy čekají na Matúše Juráčka, který se postaví proti Kasperu Koziorzebskimu a Vojtěch Garba se utká s Rafałem Kijanczukem. Juráček měl svůj debutový zápas v KSW v Liberci tohoto roku, kdy porazil na TKO v prvním kole Henryho Fadipeho.

“Po třech úspěšných akcích v České republice se KSW rozhodla vrátit zpět. Tentokrát přichází do Ostravar Arény v Ostravě na galavečer KSW 99, který se uskuteční 19. října. V akci uvidíme hvězdného Michala Martínka (11-5, 7 KO, 1 Sub), špičku české těžké váhy, v současnosti na čtvrtém místě ranking KSW. Na této kartě se objeví také Vojtěch Garba (8-5, 6 KO), desítka polotěžké váhy a Matúš Juráček (11-3, 4 KO, 2 Sub), nasazený jako devítka welterové váhy,” uvedla KSW.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka uvádí na pravou míru údajná jednání s Hillem a sdílí své představy o příštím fightu

Jiří Procházka se vrací pomalu do svého obvyklého tréninkového tempa a prozradil, jak probíhají jednání o dalším zápasu. 💪

Karlos Vémola

Karlos Vémola prozrazuje, kolik dostane za trilogii. „Nedalo se to odmítnout,“ připouští Terminátor

Karlos Vémola mnohé svým bleskovým návratem z důchodu překvapil. V exkluzivním rozhovoru odpověděl na nejčastější otázky fanoušků.👆💪

Ivan Buchinger

Buchinger se kvůli soupeři vzdal pokračování v milionové pyramidě. Co je vlastně Lom-Ali Eskiev zač?

Buki se chystá znovu zazářit na velkém turnaji v Oberhausenu.💪 Kvůli tomuto zápasu se dobrovolně vzdal účasti v hlasování o tzv. Lucky...