Jiří Procházka uvádí na pravou míru údajná jednání s Hillem a sdílí své představy o příštím fightu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka se vrací pomalu do svého obvyklého tréninkového tempa. Prozradil, jak je to ve skutečnosti s v poslední době hojně skloňovaným zápasem s Jamahalem Hillem a jak by si on sám představoval svou nejbližší budoucnost v UFC.

Jiří Procházka Foto: Profimedia / ČTK / AP / Steve Marcus

Střední, nebo polotěžká?

Jiří Procházka se vrhá do své obvyklé tréninkové rutiny a chystá se opět vracet ke kořenům, aby si z příštího duelu v UFC odnesl vítězství. Od jeho posledního zápasu s Alexem Pereirou se hojně spekuluje nejen o jeho dalším soupeři, ale také o tom, v jaké váhové kategorii bude vlastně bojovat.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za online registraci.

Jiří fanouškům prozradil, jaké představy má on sám a jak vypadá vyjednávání o dalším souboji v UFC. Procházka přiznal, že jedním z faktorů, které hrají roli v rozhodování o váhové kategorii, je i výsledek duelu Adesanya vs. Du Plessis (ten proběhl před více jak týdnem a výhru na submisi si odnesl Du Plessis).

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Dost jsem uvažoval, že pokud teď vyhraje Adesanya, tak zůstanu v light heavyweight, jestli vyhraje Du Plessis, tak tam (do střední divize) půjdu, trošku to tam vymetu a vezmu si pás. Ale ten rest v té light heavyweight...

Protože se v ní cítím fakt dobře, cítím se silnej, rychlej, i když kluci jsou tam o něco těžší, skoro všichni, tak musím říct, že já nemám problém s nima nějak zametat – ať už silově nebo fyzicky nebo jakkoli –, ale určitě by to pro mě byla výzva, jít si do té 84 pro pás a pak nahoru, ale nechám to fakt vyplynout,“ vysvětlil Jiří na svém youtubovém kanále.

Hill? Jen spekulace

O Procházkově příštím soupeři se spekuluje v podstatě od chvíle, kdy Jiří naposledy opustil klec UFC. BJP přitom ještě nemá jasno, ani pokud jde o váhovou kategorii, a jak sám připustil, k žádným konkrétním jednáním zatím nedošlo.

„Ještě nebylo žádný řešení s manažerem nebo něco. Napsal jsem jednu zprávu ohledně Hilla, jenom tak informativně a nevím, jestli se někde něco pohlo dál a někdo se prokecl, ale zatím jsou to všechno jen spekulace... Až bude zápas potvrzenej, s kýmkoli, tak se to jasně lidi dozví a jdeme pro to,“ prohlásil Procházka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dana White

Dana White je vzteky bez sebe: Někteří zápasníci jsou tak hloupí, až to bere dech! říká hlava UFC.

UFC 306 se blíží a Dana White doufá, že doručí zápasy, které slíbil, jenže jeden z aktérů hlavního zápasu večera, mu připravil nepříjemné...

Paddy Pimblett

VIDEO: Pekáč buchet v trapu a tvář obřích rozměrů. Paddy Pimblett byl pouhý týden od výhry k nepoznání

Paddy Pimblett sbírá jednu výhru za druhou, avšak stejně jako miluje také jídlo.🍕 Pokud jde o váhové výkyvy, patří nepochybně k extrémům.

Lucie Pudilová řeši, kde bude dále působit

Kam povedou kroky Lucie Pudilové po konci v UFC? Česká bojovnice má jasný požadavek

Ani druhá štace Lucie Pudilové ve slavné UFC nedopadla podle představ. 30letá fighterka nyní řeší zásadní otázku, kde bude dále působit....