Dana White je vzteky bez sebe: Někteří zápasníci jsou tak hloupí, až to bere dech! říká hlava UFC.

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další z unikátních událostí světa bojových sportů UFC 306 se blíží a Dana White jen doufá, že fanouškům doručí zápasy, které slíbil. Jeden z aktérů hlavního zápasu akce ale promotéra nepříjemně překvapil a White je teď vzteky bez sebe...

Dana White Foto: Profimedia

Nový level hlouposti, říká White

Událost UFC 306 se nezadržitelně blíží a Dana White spolu s dalšími jen trnou, aby vše dopadlo, jak má, a aby nemuseli na poslední chvíli nahrazovat některého ze zápasníků. Nedejbože aby se to týkalo hlavního zápasu. Vsaďte si na zápasy UFC 306 a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Právě proto promotéra nejprestižnější organizace světa tolik rozčílila zdánlivě nevinná záležitost. Jeden z aktérů hlavního zápasu Merab Dvalishvili totiž zveřejnil příspěvek, který rozhořel debatu o tom, zda se zápas skutečně odehraje.

Dvalishvili během tréninku přišel ke cutu na obličeji a neváhal se s ním pochlubit na sociálních sítích. Fotografie a video se samozřejmě šířily rychlostí blesku a Dvalishvili pak musel sám fanoušky uklidňovat, že zápas v ohrožení není.

To v úterý pro MMA Junkie potvrdil i jeho manažer Oren Hodak. V těchto případech je to pak ale především Dana White, kdo musí podobné požáry hasit a uklidňovat veřejnost, že se duelu skutečně dočká.

„Celý svět ví o Merabově cutu,“ řekl White pro MMA Junkie a dalším novinářům. „Zveřejnil to. Naši kluci jsou tak hloupí, že to je až neuvěřitelný. Pořád říkám, že co se stane na kempu, člověče, zůstane na kempu,“ okomentoval Dvalishviliho počínání White.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Jenže naši kluci se dop*dele nemůžou dočkat, až to hodí na sociální sítě. Je to jenom malá rána. O nic nejde. Ale samozřejmě to bylo potřeba zveřejnit,“ vztekal se promotér UFC.

„... Proč bys měl sakra chtít, aby se to vědělo? Je to další stupeň hlouposti. Někteří z těch chlapů jsou tak hloupí, až to bere dech. Je to neuvěřitelné,“ dodal Dana White rozčileně.

Krátce po Whiteově rozhořčené reakci Dvalishvili na instagramu živě sdílel, že už je zpátky v posilovně, kde podle svých slov absolvoval toho dne třetí trénink. UFC 306, neboli Noche UFC, se koná 14. září ve Sphere v Las Vegas. Dvalishvili se tu v hlavním zápasu střetne s Seanem O'Malleym.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Fortuna registrace a přihlášení: Jak se přihlásit do iFortuna.cz a získat registrační bonus?

Sázková kancelář Fortuna ⭐ nabízí online kurzové sázení, ale také online casino a poker hernu.♣️ Založení účtu a přihlašování jsou velmi...

Dana White

Dana White se vysmívá Jakeu Paulovi a jeho výzvě směrem k Pereirovi. Může na tenhle duel někdy dojít?

Jake Paul kosí jednoho MMA zápasníka za druhým a po svém posledním vítězství vyzval Alexe Pereiru.💪 Dana White se Paulově výzvě vysmál.

Paddy Pimblett

VIDEO: Pekáč buchet v trapu a tvář obřích rozměrů. Paddy Pimblett byl pouhý týden od výhry k nepoznání

Paddy Pimblett sbírá jednu výhru za druhou, avšak stejně jako miluje také jídlo.🍕 Pokud jde o váhové výkyvy, patří nepochybně k extrémům.