Populární stálice Clash of the Stars v KSW? Hvězda bizarní stáje podle všeho dostala cenné laso

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars je sice organizace bizarních zápasů, i tak se tam ale pár talentů najde. Toho si všímají i profesionální organizace a jedna ze stálic Clashe teď údajně dostala laso z polské KSW.

Hanka Gelnarová Foto: Clash of the Stars

Cenné laso z KSW?

Není to tak dávno, co se stala terčem kritiky a posměchu, tahle hvězda Clash of the Stars se ale očividně jen tak srazit na kolena nenechá. To koneckonců dokázala minulou sobotu v kleci, kde si vybojovala první ženský titul organizace.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Jak se zdá, nedávný skandál s nechvalně známým nacistickým gestem nebude mít na Hančin úspěch žádný výrazný vliv. Gelnarová si v Clashi došla pro kýžený titul, kromě toho má ale podle všeho ještě jeden důvod k oslavě.

Šušká se totiž, že o Hanku má zájem polská organizace KSW. To měl potvrdit i její sportovní ředitel Wojsław Rysiewski, a tak teď jde zřejmě jen o to, jak proběhnou jednání.

Pro Hanku totiž nebude snadné najít soupeřku. Svým talentem v neprofesionální organizaci sice vyniká, to ale nezaručuje, že by si stejně snadno poradila i s profesionálními bojovnicemi.

Jednou možná i OKTAGON

Svého času se spekulovalo i o lasu z OKTAGONu. O tom poprvé promluvila sama Hanka, která ale přiznala, že celá domluva ztroskotala právě na soupeřce. Tou měla být tehdy ještě moderátorka OKTAGONu Kateřina „Kundosaki“ Klinderová, která tou dobou měla za sebou v organizaci dvě prohry. Klinderová duel z Gelnarovou prý odmítla a Hanka se stáhla s tím, že se chce do profesionálních zápasů ještě vypracovat.

Tato jednání potvrdil i Ondřej Novotný, který je sice odpůrcem Clash of the Stars, Hanku by ale podle všeho ve své kleci přivítal. A nic na tom zřejmě nemění ani Hančina nedávná aféra se zdviženou pravicí. Novotný se nechal slyšet, že Hance její obhajobu věří a že především věří tomu, že je Gelnarová „normální hodná holka“.

sipka Více čtěte zde: Tak to je překvapení! Ondřej Novotný se zastává jednoho z chybujících účastníků Clash of the Stars

Je zkrátka zřejmé, že mladá bojovnice Clash of the Stars má naději na zářnou budoucnost v bojových sportech. Uvidíme tedy, jestli jí dokážou v KSW najít adekvátní soupeřku a kdy přesně Hanka ve stáji polské organizace nastoupí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili

UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili – info, karta, sázkový tip a livestream

UFC přichází s dalším turnajem, který přinese titulový zápas bantamové váhy mezi O'Malleym a Dvalishvilim. Kompletní info najdete v článku.