VIDEO: Anthony Joshua brutálně knokautován Danielem Duboisem! Ve Wembley se zrodila senzace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Anglická boxerská mega hvězda Anthony Joshua opět vyhasla. Měl to být jeho večer, místo toho ale musí zkousnout nejtěžší porážku kariéry. Podívejte se, jak zrodila výhra Daniela Duboise.

Joshua ve Wembley tvrdě narazil Foto: ČTK / AP / Bradley Collyer

Joshua prohrál ve Wembley a titul IBF dál drží Daniel Dubois

Tenhle moment už Anthony Joshua v kariéře jednou zažil. Když v roce boxoval s podceňovaným Andym Ruizem, nikdo o jeho výhře nepochyboval. Přesto padl. Do velké míry podobná situace se opakovala v sobotu večer ve Wembley. I tentokrát byl Joshua výrazným favoritem. Jenže přišla tvrdá lekce od Daniela Duboise.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Od zápasu dvou mašin na KO se čekala skvělá bitva. Málokdo by ale čekal, že už v 5. kole bude po přesvědčivém výkonu slavit Daniel Dubois. Stalo se. 27letý šampion organizace IBF poslal Joshuu během úvodních 5 kol hned čtyřikrát k zemi. Pravý hák na bradu Joshuy byl tím posledním, co zápas nabídl. V ringu navzdory papírovým předpokladům dominoval právě Dubois, který si připsal nejcennější skalp své kariéry.

Anthony Joshua po šokující porážce jen těžko hledal slova. Ve svém proslovu ale uvedl, že box je jeho celý život a tahle lekce bude jen další překážkou na jeho cestě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Anthony Joshua vs Daniel Dubois

Kdy a kde sledovat box Anthony Joshua vs. Daniel Dubois živě online? Livestream a kurzy

Anglie se chystá na velký boxerský svátek.🧨 Už tuto sobotu si to před 100 000 diváky rozdá na stadionu ve Wembley Anthony Joshua a Daniel...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na souboj generací Mike Tyson vs....