Kdy a kde sledovat box Anthony Joshua vs. Daniel Dubois živě online? Livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Anglie se chystá na velký boxerský svátek. Už tuto sobotu si to před 100 000 diváky rozdá na stadionu ve Wembley Anthony Joshua a Daniel Dubois. V sázce je titul organizace IBF, který aktuálně drží Dubois. Všechny důležité informace k tomuto souboji najdete v článku.

Anthony Joshua vs Daniel Dubois Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Box o titul IBF těžká váha 12 kol: Anthony Joshua vs. Daniel Dubois (Wembley, Anglie)

Milovníci toho nejlepšího světového boxu už netrpělivě vyhlíží bitvu obřích rozměrů. Před stotisícovým kotlem na stadionu ve Wembley se o titul organizace IBF utkají v sobotu večer krajani Anthony Joshua a Daniel Dubois. Kdo z nich si podmaní Londýn?

sipka Vsaďte si na zápas s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Titulová řež světové dvojky Anthonyho Joshuy se světovou pětkou Danielem Duboisem přitahuje nejen v Anglii obrovskou pozornost. Po vstupenkách se doslova zaprášilo a mnozí označují tento duel za potencionální zápas roku 2024. Co ukáže realita v ringu?

JOSHUA VS. DUBOIS
🥇 Co: Box těžká váha na 12 kol o titul IBF
📆 Kdy: Sobota, 21.9. (start od 20:00)
Hlavní zápas: Okolo 23:00
🎟️ Kde: Wembley Stadium, Londýn, Anglie
⏩ Livestream: PPV dazn.com

Box dnes živě Joshua vs. Dubois: Riyadh Season – Wembley Edition 2024

Anthony Joshua se krok za krokem opět dere na vrchol těžké váhy světového boxu. Hvězdný Brit jde do titulového zápasu proti Duboisovi po 4 výhrách v řadě. Po ztrátě všech světových titulů z roku 2021 proti Oleksandru Usykovi kompletně změnil svůj přístup, vyměnil trenérský tým a postupně vyřídil Jermeina Franklina, Roberta Heleniuse, Otto Wallina a naposledy brutálním způsobem knokautoval Francise Ngannoua. Případný zisk pásu IBF bývalého šampiona s velkou pravděpodobností znovu katapultuje do souboje o tituly WBC, IBO a WBA.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Daniel Dubois drží titul IBF od června letošního roku, kdy dokázal ukončit do té doby neporaženého Chorvata Filipa Hrgoviče. Také 27letý boxer s přezdívkou "Dynamite" v kariéře padl s ukrajinským přízrakem Usykem. Stalo se tak v roce 2023 v rámci povinné obhajoby titulů IBF, IBO a WBO.

Jenže Usyk následně ze všeho nejvíc stál o odvetu s Tysonem Furym, a tak o své pásy přišel, díky čemuž se Dubois stal právoplatným držitelem IBF. Dubois je stejně jako Joshua elitním knokauterem. Ve 20 z 21 případů ukončil svého soupeře před časovým limitem a pouze jeho jediný zápas v profi ringu dospěl k bodovému výsledku.

BILANCE
Těžká váha ⚖️ Anthony Joshua Daniel Dubois
✏️ Věk 34 let 27 let
✏️ Bilance 28-3 (25 KO) 21-2-0 (20 KO)
✏️ Výška 198 cm 196 cm
✏️ Rozpětí 209 cm 198 cm
✏️  Kurz na vítězství 1.30 3.75
✏️  Styl Ortodoxní
Ortodoxní
✏️  Přezdívka "AJ" "Dynamite"
✏️ Žebříček #2 #5

Aktuálně vypsané kurzy na zápas Joshua vs. Dubois hovoří jasnou řečí. Šampion Daniel Dubois je velkým outsiderem, přestože jeho vytříbené oko a dělové údery patří k tomu nejlepšímu, co lze ve světovém boxu najít.

Anthony Joshua má ale za sebou bitvy s těžšími soupeři a v zápase by měl těžit především ze svých zkušeností. KO se zde dá čekat prakticky v každém kole, zároveň by ale ani nepřekvapila taktická bitva a ukončení v pozdější fázi zápasu.

U Fortuny si můžete vsadit nejen na vítěze zápasu, ale také na počet kol, způsob ukončení nebo počet knockdownů. Pokud ještě u Fortuny nemáte založený účet, za jednoduchou online registraci na pár kliknutí dostanete bonus 300 Kč, který můžete využít třeba právě na sázky pro tento zápas.

Joshua vs. Dubois PPV stream, přímý přenos v televizi?

Pojďme si nyní říct, kde sledovat zápas Joshua vs. Dubois livestream online. Podle dostupných informací to vypadá, že jediným způsobem pro sledování přímého přenosu boxerského galavečeru stáje Matchroom Boxing je nákup PPV na dazn.com za 460 Kč.

Přímý přenos v TV zřejmě nebude pro české fanoušky dostupný kvůli vysokým nákladům za vysílací práva. Stejně tak se nedá spoléhat na stream zdarma na internetu, které se sice občas objeví, ale ve většině případů nefungují.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


Hodnocení turnaje Joshua vs. Dubois: Riyadh Season: 8,8/10

  • Datum a místo konání: Sobota, 21. září, Wembley, Anglie
  • Nabídka sázek: U Fortuny najdete na tento galavečer mnoho kurzů

1️⃣ Kdy je box Joshua vs. Dubois?

Boxerský zápas o titul organizace IBF v těžké váze Joshua vs. Dubois se uskuteční v sobotu 21. září 2024 na fotbalovém stadionu ve Wembley v Anglii. Podrobnosti vám přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Kde sledovat Dubois vs. Joshua live stream zdarma?

Titulový zápas na 12 kol mezi Anthonym Joshuou a Danielem Duboisem půjde sledovat prostřednictvím online live streamu. Bližší informace se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Legendární boxer Mike Tyson

BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě.✅ Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na souboj generací Mike Tyson vs....

Boxer Anthony Joshua

Anthony Joshua - životopis a statistiky bývalého šampiona

Britský boxer Anthony Joshua🥊 je bývalým profesionálním mistrem světa v těžké váze a nedávným držitelem prestižních pásů ⭐ organizací IBF,...