Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou, oba skončili v nemocnici. Co na to Benda?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dva měsíce před turnajem Clash of the Stars 10 započal Jaromír Soukup ostré sparingy. Na pěstní výměnu vyzval současného manžela Agáty Hanychové, Miroslava Dopitu. Podrobnosti se dočtete v článku.

Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Jaromír Soukup skončil v nemocnici po rvačce s Miroslavem Dopitou

Za vším hledejme ženu. Bývalý partner Agáty Hanychové Miroslav Soukup vyvolal potyčku s jejím současným partnerem, Miroslavem Dopitou. K incidentu došlo v pondělí okolo 19. hodiny a oba znepřátelení kohouti měli podle dostupných informací skončit s lehkými zraněními v nemocnici.

Mezi milostným trojúhelníkem panuje dlouhou dobu zlá krev. Vše vyvrcholilo v pondělí 23. září před domem Agáty Hanychové v Praze-Suchdole, kam Soukup přivezl k předání nejmladší dceru Rozárku. Při odchodu ale v mediálním magnátovi buchly saze a osobní spory se rozhodl vyřešit fyzickou konfrontací Miroslava Dopity.

„Dopito, pojď ven!“, měl Soukup pořvávat na 40letého podnikatele Miroslava Dopitu, který momentálně tvoří pár s Agátou Hanychovou. Ten podle všeho neváhal a vyšel před dům, aby otestoval bojové schopnosti aktéra hlavního zápasu Clash of the Stars 10. Oba poté skončili s blíže nespecifikovanými zraněními v péči lékařů.

Pár hodin na to reagovala na sociálních sítích Agáta Hanychová: „Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení, aby se nešířily dezinformace. Panu Soukupovi nepřeji nic zlého a naopak mu přeji brzké uzdravení“, cituje server idnes.cz

Případ samozřejmě neušel pozornosti nadcházejícímu soupeřovi Jaromíra Soukupa, Karlosi Bendovi. Incident na svém Instagramu okomentoval slovy: „Aspoň jde vidět, že trénuje"

Situace zřejmě bude mít právní dohru, protože Soukup si již najal právníky, aby ho v celé věci zastupovali. Hlavní zápas galavečeru Clash of the Stars 10 mezi Bendou a Soukupem pod pravidly klasického boxu, který se koná 23. listopadu v Brně, by ale v ohrožení snad být neměl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda

Karlos Benda profil: MMA v Clash of the Stars, fitness a kulturistika

Karlose Bendu dnes většina z nás zná jako přemožitele dvou Kotlárů v organizaci bizarních zápasů Clash of the Stars.🤼 Seznamte se s...

Clash of the Stars 10 The End

Tomáš Le Sy potvrzuje konec Clash of the Stars. K rozhodnutí prý přispěly skandály kolem deváté akce

Desátý turnaj Clash of the Stars dostal matoucí podtitul The End. Znamená to skutečně konec organizace?💣 Co jiného by se mohlo za názvem...

Hanka Gelnarová míří do KSW

Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Je to potvrzené, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW.💪 KrutoHanka nám prozradila své pocity i plány do...