Oktagon 59: Radovan Úškrt vs. Petr Monster Kníže – analýza, kurzy, tip a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na bratislavském turnaji Oktagon 59 pod otevřeným nebem dojde i na zajímavý česko-slovenský souboj. Veterán Petr Monster Kníže se postaví elitnímu knokauterovi Radovi Úškrtovi. Kdo je podle sázkových kurzů favoritem?

Petr Monster Kníže Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 59 MMA Monster vs. Úškrt – Na co si vsadit?

Ještě jeden tanec v kleci pro zkušeného lišáka Petra Monstera Knížete. 46letá legenda domácí scény se po nepovedeném angažmá v RFA vrací oklikou do Oktagonu, aby zde zpečetila svůj odkaz. V sobotu 20. 7. okolo 21:00 bude čelit bombám Radovana Úškrta, který se ukáže v ostrém zápase po roční pauze. Kdo bude v tomto mezigeneračním duelu slavit vítězství?

sipka Vsaďte si na Oktagon 59 s bonusem 500 Kč za registraci ZDE a sledujte zápasy živě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Petr Kníže už se možná sám viděl v zápasnickém důchodu, nakonec ale přišla ještě jedna nečekaná šance od vedení organizace Oktagon. Právě tady Monster v letech 2021-2022 působil a připsal si dokonce cenný skalp pozdějšího šampiona velteru Kaika Brita.

Odveta s Davidem Kozmou mu ale vůbec nevyšla a po hořké titulové porážce na body vyslyšel vábení organizace RFA. Jenže tady mu dlouho nebylo přáno a výsledkem bylo několik zrušených zápasů. Když se Monster v listopadu 2023 konečně objevil v kleci, bylo z toho obrovské překvapení.

Dlouholetý trenér Macha Muradova totiž v boji o titul RFA nestačil na talentovaného Stevena Krta, který dokázal vyhlášeného tvrďáka porazit na body. Aktuálně tak ve statistikách Petra Knížete svítí 2 porážky v řadě, na což ve své kariéře rozhodně není zvyklý.

sipka Podívejte se na kompletní info OKTAGON 59 BRATISLAVA

Pamětníci si budou jistě pamatovat legendární zápas s Karlosem Vémolou, který mu v roce 2013 uštědřil na dlouhou dobu jedinou porážku. Od té doby ale uplynulo spoustu času, během kterého se respektovaná postava bojových sportů věnovala do velké míry trénování svých svěřenců a rozvoji svého Monster Gymu.

Na sklonku kariéry nelze čekat, že by se styl Petra Knížete jakkoliv měnil. Jeho buldočí síla a nadrilovaný wrestling mu dávají šance uspět především na zemi. Monsterův neortodoxní postoj je sice stále nebezpečný, ale kvůli omezenému pohybu si tohle soupeři kvalit Rada Úškrta dokáží pohlídat.

V něčem bude ale zápas oproti předchozím bitvám přece jen jiný. Zápas s Úškrtem totiž proběhne ve váze do 84 kilogramů, což je pro Monstera, který vždy horko těžko dělal váhu, vítaná změna. Na jeho straně budou i bohaté zkušenosti, kterých za 25 let posbíral více než dost.

BILANCE ✏️
Petr Kníže Rado Úškrt
13–3 8–4
4x KO/TKO,
4x submise,
1x body, 1x jiné
8x KO/TKO,
- submise,
- body
- KO/TKO,
1x submise,
2x body
1x KO/TKO,
2x submise
1x body
46 let, 183 cm 32 let, 180 cm

Radovan Úškrt je bojovníkem zcela opačného ražení. Vyhlášený slovenský lovec jde od první vteřiny po ukončení, což z jeho zápasů dělá nesmírně atraktivní podívanou. Pokud na něj soupeři vyrukují s taktizováním, dostává se do problémů. Takovým způsobem přes něj dokázal v prvním ročníku Tipsport Gamechangeru postoupit Holanďan Van Suijdam. Vyzve-li ho však někdo na pěstní výměnu, většinou se se zlou potáže.

To byl případ norského rváče Oleho Magnora, který Úškrtem na začátku prvního kole hodně otřásl, jenže pak se dvorní sparing partner Lajoše Kleina dostal k své hře a nebohého Nora tvrdě knockoutoval. V posledním zápase v červenci minulého roku zvítězil Úškrt nad Tatem Primerou, kterého do závěrečného kola kvůli tržné ráně nepustil doktor.

Po tomto zápase se Rado Úškrt i vlivem zranění na dlouhou dobu odmlčel, na domácí půdě se ale bude chtít fanouškům opět připomenout a získat jeden z největších vítězných zářezů kariéry. Dodejme, že Úškrt všechny své výhry zaznamenal na KO/TKO, naopak Petr Kníže nebyl tímto způsobem nikdy ukončený.

TIP: Úškrt vyhraje na KO/TKO, v kurzu 2,19 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Úškrt sázkový tip

Kde sledovat Oktagon Bratislavě živě online? Livestream na Tipsport TV

Parádní MMA zápasy na turnaji Oktagon 59 si opět budete moci vychutnat v přímém přenosu. Livestream najdete tradičně na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven bonus 500 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Petr Monster Kníže

Petr Monster Kníže - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr Monster Kníže ✨ je legendou české MMA scény a zároveň velkým průkopníkem tohoto sportu u nás.☝ V dubnu 2022 neúspěšně usiloval o titul...

Mach Muradov a Ondřej Novotný

Muradov už zná detaily své první OKTAGON bitvy. Co by na případný titulový duel říkal šampion Kincl?

Mach Muradov je nově součástí stáje OKTAGONu a fanoušci se nemohou dočkat jeho první bitvy.💪 Její detaily už Mach Muradov zná.

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...