Muradov už zná detaily své první OKTAGON bitvy. Co by na případný titulový duel říkal šampion Kincl?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jeho kroky z UFC vedly rovnou do OKTAGONu, a zápasníka, jako je Makhmud Muradov, by nebylo dobré nechat dlouho sedět v koutě. Vypadá to ale, že Machovy první bitvy se už co nevidět dočkáme.

Mach Muradov a Ondřej Novotný Foto: Profimedia

S kým půjde Mach do boje?

Mach Muradov měl po odchodu z UFC mnoho možností, z několika důvodů se ale rozhodl pro tuzemský OKTAGON, který je za návrat tak velkého bojovníka více než rád. Mach se tedy chystá provětrat žebříček střední divize a ideálně si dojít pro titul. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kolik ho před titulovou šancí čeká zahřívacích duelů, je zatím ve hvězdách, Muradov už ale podle všeho zná svého prvního soupeře. „Máme datum, máme soupeře, máme místo, začínáme přípravu. Brzy to oznámíme!“ napsal v úterý večer samotný Muradov na svých sociálních sítích.

Kdy přesně Macha uvidíme a hlavně proti komu, si zatím bojovníci i organizace nechávají pro sebe, je ale velmi pravděpodobné, že půjde o někoho z první pětky žebříčku. Podobnou zprávu jako Mach vyslal do světa téměř ve stejnou chvíli i Samuel „Pirát“ Krištofič a fanoušci začali okamžitě o tomto spojení spekulovat. Náhoda? Uvidíme.

Rovnou s Kinclem o titul?

Makhmud Muradov přichází do OKTAGONu z nejprestižnější organizace vůbec a je bojovníkem světových kvalit, proto se hned od počátku mluvilo o tom, jestli rovnou nenaskočí do titulové bitvy s Patrikem Kinclem.

Tím by se ale možná předbíhalo a to nejlepší by fanoušci dostali zbytečně brzy. Navíc by se Mach i organizace mohli dočkat kritiky, že si měl Muradov svou titulovou šanci vybojovat, bez ohledu na své kvality. Co by ale na tuhle variantu říkal současný šampion Patrik Kincl?

„Tohle rozhodnutí je na OKTAGONu. V mých očích má za sebou úspěšnou kariéru (nejen) v UFC. Také je ze všech možných soupeřů nejvýš ve světovém žebříčku, tzn. neměl bych nic proti, kdyby měl jít hned o titul,“ napsal Kincl na svém instagramu.

„Na druhou stranu chápu i pohled na to, že by se měl o titulovou bitvu nejdříve poprat, jako v jiných velkých organizacích (mimo short-notice fightů). No takhle, ve finále jsem rád, že to není na mně,“ dodal šampion.

Jakou variantu si organizace a Makhmud Muradov zvolí, se dozvíme nejspíš už co nevidět, v tuhle chvíli se ale zdá velmi pravděpodobné, že si Mach střihne nejdříve běžný zápas s jedním z první pětice žebříčku, třeba s Pirátem Krištofičem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Karlos Vémola

Karlos Vémola popisuje vtipnou zkušenost z UFC. „Whiteovi se ze mě chtělo zvracet,“ směje se Terminátor

Karlos Vémola zavzpomínal na doby v UFC.💪 Prozradil, co mu Dana White napsal po prvním zápase. A nic hezkého to nebylo...⚡

Patrik Kincl

Patrik Kincl nabízí názor na odvetu Procházka vs. Pereira. Co by Jirku podle něj dovedlo k vítězství?

Odveta Jiřího Procházky je i po necelých dvou týdnech stále téma. Svůj názor na zápas nabídl i šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl.💪