Patrik Kincl nabízí názor na odvetu Procházka vs. Pereira. Co by Jirku podle něj dovedlo k vítězství?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Odveta Jiřího Procházky je i po necelých dvou týdnech stále téma. Co mohlo být jinak, rozebírá samotný Jiří v rozhovorech, o průběhu zápasu ale polemizují i fanoušci a zápasníci a jiní odborníci. Svůj pohled na věc nabídl i šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl.

Patrik Kincl Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Ideální by byla kombinace

Zanedlouho tomu už bude čtrnáct dnů, co Jiří Procházka v odvetě podlehl šampionovi polotěžké divize UFC Alexi Pereirovi. O tom, co mohlo nebo mělo být jinak, polemizují nejen fanoušci, ale také samotný Jiří či jeho kolegové z řad zápasníků.

Svůj názor na věc ve svých pravidelných otázkách a odpovědích na popud jednoho z fanoušků nabídl i šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl. Co podle něj mohlo Jiřímu vynést vítězství?

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Od telefonu se to samozřejmě nejlépe posuzuje,“ napsal s nadsázkou Kincl na úvod. „Z mého pohledu by to byla kombinace prvního a druhého zápasu. V prvním duelu Jirka dostal Pereiru pod velký tlak,“ připomněl Kincl.

„Ve druhém byl o dost opatrnější a to se soupeři zase lépe četlo a donutil Jirku k chybám. Takže mi přijde ideální kombinace, být opatrný, hlídat a zároveň trochu útočit. Klidně vzít zápas na zem (jako v prvním fightu) a brát tu pozornost i tímhle směrem,“ navrhl Patrik Kincl.

I samotný Jiří v rozhovorech uváděl jako jedno ze svých pochybení přílišnou pasivitu a fakt, že nechal celý zápas v režii Alexe. Prozradil, že opatrnost do jeho strategie nepatřila a že se nedržel zamýšlené taktiky.

Zároveň Jiří Procházka připustil, že Alex je skutečně výjimečný bojovník a jeho údery mají svou pověst smrtících bomb zaslouženě. Procházka bezprostředně po fightu prohlásil, že se v budoucnu buď zlepší, nebo v opačném případě se zápasením raději skončí.

Zdá se ale, že s odstupem času a chladnější hlavou to nebude s naznačovaným koncem kariéry tak horké. Jiří si teď užívá zaslouženého odpočinku a poté se uvidí co dál. Možností je celá řada, více se dozvíte zde: Jiří Procházka a jeho další zápas? Variant je víc. Ve hře jsou sesazení šampioni i nová divize

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka a jeho další zápas? Variant je víc. Ve hře jsou sesazení šampioni i nová divize

Jiří Procházka má za sebou druhou neúspěšnou bitvu s Alexem Pereirou.⚡ Kam povedou samurajovy kroky teď? Jaké má BJP možnosti, se dočtete v...

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Karlos Vémola bude dál součástí Oktagon MMA

Nová role pro Karlose Vémolu po konci aktivní kariéry. Inspiraci chce čerpat od hvězd UFC

Karlos Terminátor Vémola 🦁 ani v zápasnickém důchodu nehodlá zůstat mimo centrum dění na MMA scéně. Nově ho budeme vídat v zajímavé roli,...