Nová role pro Karlose Vémolu po konci aktivní kariéry. Inspiraci chce čerpat od hvězd UFC

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Terminátor Vémola ani v zápasnickém důchodu nehodlá zůstat mimo centrum dění na MMA scéně. Nově ho budeme vídat v zajímavé roli, pro kterou má však ideální předpoklady. Více se dočtete v článku.

Karlos Vémola bude dál součástí Oktagon MMA Foto: CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl

Karlos Vémola zůstává dál součástí organizace OKTAGON MMA

Legendární Terminátor Karlos Vémola bude dál rozdávat radost v organizaci Oktagon. Jen to v nejbližších měsících nebude přímo v kleci. 39letý český veterán bude nově působit v PR týmu žlutočerného kolosu, kde bude mít na starost interakci s fanoušky formou rozhovorů a různých rozborů zápasů i bojovníků.

sipka Sledujte turnaje OKTAGON MMA ŽIVĚ na Tipsport TV

Podobná pozice se v jeho případě vyloženě nabízela, protože historicky první Čech v UFC má díky své bohaté kariéře zkušeností a znalostí na rozdávání. Tvůrce podcastů a příležitostný hlasatel různých galavečerů bojových sportů má rád pozornost a v rámci své nové role by měl mít dostatek prostoru uplatnit své další silné stránky.

Jeho úloha by se měla blížit té, jakou má v organizaci UFC například Michael Bisping či Daniel Cormier. Ať už půjde o komentování, rozhovory, nebo odbornou analýzu, příspěvek Karlose Vémoly bude mít nepochybně pro Oktagon obrovskou váhu.

Před kamerami i za mikrofonem se Karlos Vémola cítí jako doma, takže by pro něho tato role neměla být ničím extra složitým. Že zůstane Vémola spjatý s Oktagonem i po ukončení aktivní kariéry, bylo jasné hned od začátku. V rozhovoru s novinářem Ondřejem Němcem terminátor potvrdil, že svou výřečnost a nadhled bude moci uplatnit už od nadcházejícího turnaje Oktagon 59 v Bratislavě.

Zatím není jasné, zda půjde o krátkodobou záležitost nebo plán s delším časovým horizontem. Stále je totiž ve vzduchu téma trilogie s Attilou Véghem, kterému je sám Vémola nakloněný. To potvrzuje i skutečnost, že navzdory konci kariéry, dál zůstává v tréninku, byť samozřejmě s daleko menší intenzitou.

Přestože klíčová postava česko-slovenské MMA scény po vítězné odvetě s Attilou v Edenu ohlásila konec aktivní kariéry, nemusí to nutně znamenat jeho poslední vystoupení v kleci. Vše ale bude záležet na motivaci a ochotě Attily Végha, který avizoval, že potřebuje čas na rozmyšlenou.

V každém případě budeme ovšem Karlose Vémolu dál vídat jako součást turnajů Oktagon MMA, což rozhodně dává smysl. Vzhledem k jeho povaze a lásce k bojovým sportům je to pro všechny strany dobrá zpráva.

Zároveň nelze vyloučit ani variantu, že ho za nějakou dobu uvidíme v money fightech, třeba v organizaci Clash of the Stars. Podobné úvahy už byly v minulosti na stole a dá se čekat, že nabídky se mu jen pohrnou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Karlos Vémola vyhrál v Edenu

Karlos Vémola se v Edenu pomstil Attilovi Véghovi. Ve 2. kole nasadil vítězné škrcení

Hlavní zápas turnaje Oktagon 58 Vémola vs. Végh nabídl fantastickou podívanou.💎 Karlos Vémola předvedl obrovskou výdrž a podmanil si...