Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku. Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z šatny? O tom promluvil samotný Jiří Procházka.

Jiří Procházka (UFC 303) Foto: Ian Maule / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Kde se stala chyba?

Jiří Procházka má za sebou druhý neúspěšný titulový souboj s Alexem Pereirou a teď přišel čas na to zhodnotit, kde se stala chyba. Mohla za to krátká příprava, nefunkční strategie nebo diskutované video ze šatny? O tom se rozpovídal samotný Procházka. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Nechal jsem ho vést ten zápas, což je největší chyba v boji, co může bejt, čekat na reakci a neuchopovat svou iniciativu a nebýt ten dominantní,“ vysvětlil Procházka v rozhovoru pro podcast V ringu. „Ze strategie, se kterou jsem tam šel, jsem nedodržel ani dvacet procent.“

Jiří připustil, že ani příprava nebyla ideální. „Celkově ten fight week jsem nezvolil úplně nejlíp. Konkrétně to, že jsme nejeli na ten hotel, který je blízko haly, už být v tom prostředí, kde jsem sám na pokoji a čistě se koncentruju na výkon. Byli jsme na baráku přes airbnb, tam bazén, slunce... Nešlo to všechno, ta příprava, tak jak jsme chtěli nebo teda jak já chtěl,“ přiznal Procházka.

Zaúřadovalo video ze šatny?

Krátce po turnaji Alex Pereira prozradil, že k vítěznému high kicku ho inspirovalo video z Procházkovy šatny, které bylo na sociálních sítích. Hrálo podle Jiřího ono video v zápase velkou roli?

„Vůbec ne, žádný takový. Tady tyhle kopy... vidím a ty reakce tam mám, proto si můžu dovolit ty ruce dole a neříkám, že si je dovoluju, protože bych byl statečnej a dělal frajera, ale proto, že moje obrana je můj fokus, moje soustředěnost, vědomí toho, co se tam v té kleci děje, ale nebylo to tak a podle toho to dopadlo,“ pronesl Procházka.

sipka Podrobnosti o zmíněném videu se dočtete zde: VIDEO: Recept na vítězství dodal sám Procházka? Pereirův gameplan určilo Jiřího video z šatny

„On viděl ty ruce dole a to hrálo roli dohromady s tím, jak jsem vlastně v tom zápase nebyl ponořenej, nehltal jsem každou tu setinu toho boje, neprožíval to úplně naplno a to je to, na čem si zakládám a co jsem já v tom zápase,“ dodal Jiří.

Jiří Procházka na závěr prozradil, že si dopřeje trochu odpočinku, ale zároveň cítí, že je potřeba něco změnit. Bezprostředně po prohře prohlásil, že se v budoucnu buď vyvine v lepšího zápasníka, nebo skončí. Uvidíme tedy, kam se budou Jiřího kroky ubírat a s kým si to v kleci UFC rozdá příště. On osobně by rád Ankalaeva, Hilla nebo Blachowicze.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mise Davida Dvořáka v UFC je u konce

Oficiálně: David Dvořák končí v UFC! Kudy teď povedou jeho další kariérní kroky?

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se o tom mluvilo již delší dobu.☝ Rozhodnutí opustit nejlepší světovou MMA organizaci předcházely dlouhé...

UFC 303 - Martin Buday vs Andrei Arlovski

“Chtěl jsem ho ukončit,” říká Buday po zápase s Andreiem Arlovskim. Proč plán nevyšel?

Slovenský zápasník Martin Buday zdolal na turnaji UFC 303 legendu Andreie Arlovskiho, kterého porazil na body. Se svým výkonem ale nebyl...

Procházka vs. Pereira 2

VIDEO: Recept na vítězství dodal sám Procházka? Pereirův gameplan určilo Jiřího video z šatny

O víkendu jsme byli svědky druhé drtivé porážky Jirky Procházky s Alexem Pereirou.⚡ Ten po zápasu prozradil, že mu recept na vítězství dal...