Karlos Vémola popisuje vtipnou zkušenost z UFC. „Whiteovi se ze mě chtělo zvracet,“ směje se Terminátor

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dnes Karlose Vémolu znají i ti, kdo bojové sporty nesledují, jen fanoušci si ale pamatují doby, kdy byl Terminátor v UFC. Pro Karlose i Česko to byl bezprecedentní úspěch, v nejprestižnější organizaci světa to ale nebylo vždycky růžové.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Dana White umí dát najevo nespokojenost

Karlos Vémola je prvním Čechem, který se dostal do nejprestižnější MMA organizace světa. V UFC působil mezi lety 2010–2013 a odešel odtamtud s bilancí 2-4, jeho prvenství už mu ale nikdo nevezme. Terminátor připouští, že to ne vždycky bylo růžové, byť dnes i na to nepříjemné vzpomíná s úsměvem.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

V červenci roku 2010 Karlos debutoval v Las Vegas proti Američanovi Jonu Madsenovi. Terminátor svůj první zápas v organizaci prohrál na body, hlavu UFC Danu Whitea ale víc než výsledek rozčílilo, jak zápas vypadal.

„Já pamatuju na svůj první zápas v UFC, který mi nesed. Já měl taky velice nudnej fight a myslím, že aniž bych to nějak rozebíral, tak po zápase jsem si říkal: ‚Hmm tak co na tohle UFC bude říkat,‘“ vyprávěl Vémola v rozhovoru s Ondřejem Němcem.

„A trenér mi na to říká ‚Ani se neptej‘ a ukázal mi zprávu od Dany Whitea, kde bylo: Chce se mi zvracet. Na to nikdy nezapomenu, já po tom zápase zničenej a trenér mi do toho ukáže tohle,“ smál se Terminátor.

„Ten dal hodně napřímo znát, jak je se mnou nespokojenej a to byl myslím ještě první zápas na kartě, tak jsem si říkal, tak je mu na blití a to ještě galavečer nezačal. A teď ještě všude v tom Las Vegas plno lidí a v té hale nikde nikdo, protože jsem byl první, a oni tam jsou zvyklí chodit pozdě. Tam na začátku nikdo není,“ podotknul Vémola.

„Ale bylo to správný nakopnutí, protože jsem pak shodil, nastoupil jsem do 93 a hnedka po tomhle zápase za mnou zase Dana White přišel a poplácal mě po rameni a říká: ‚Tady máš ode mě bonus za výkon večera.‘

A to jsem mu ještě říkal: ‚Když jsi mě viděl naposledy, tak se ti ze mě chtělo zvracet, tak tohle máš za to‘ a on na to: ‚Vidíš, jaká to byla motivace,‘“ dodal Karlos.

sipka Čtěte také: Nová role pro Karlose Vémolu po konci aktivní kariéry. Inspiraci chce čerpat od hvězd UFC

Karlos po Sethu Petruzellim, kterého porazil v prvním kole TKO, absolvoval v UFC další čtyři zápasy. Ve třech z nich si ale bohužel připsal porážku, a tak v roce 2013 jeho působení v organizaci skončilo, ale jak už dneska víme, pro Karlosovu kariéru to konec ani zdaleka neznamenalo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Patrik Kincl

Patrik Kincl nabízí názor na odvetu Procházka vs. Pereira. Co by Jirku podle něj dovedlo k vítězství?

Odveta Jiřího Procházky je i po necelých dvou týdnech stále téma. Svůj názor na zápas nabídl i šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl.💪

Jiří Procházka

Jiří Procházka a jeho další zápas? Variant je víc. Ve hře jsou sesazení šampioni i nová divize

Jiří Procházka má za sebou druhou neúspěšnou bitvu s Alexem Pereirou.⚡ Kam povedou samurajovy kroky teď? Jaké má BJP možnosti, se dočtete v...