Pavol Langer vs. Will Fleury na turnaji Oktagon 62 ve Frankfurtu – analýza, tip a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA přichází s největším MMA turnajem v historii. Ve Frankfurtu se tuto sobotu popere i slovenský zápasník Pavol Langer s Irem Willem Fleurym. Více o analýze zápasu a tipech najdete v článku.

Místo a datum turnaje
Bilance a kurz
Livestream

Pavol Langer Oktagon Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde bude Oktagon 62?

Organizace Oktagon MMA přichází s největším MMA turnajem v historii, a to už tuto sobotu 12. října 2024 ve Frankfurtu. Na stadionu Eintracht s názvem Deutsche Bank Park se bude konat event pro bezmála 60 tisíc diváků, čímž organizace prolomila světový rekord a přeskočila i organizaci UFC. Vsaďte si a sledujte zápasy Oktagon 62 zdarma na Tipsportu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vrcholem večera bude titulová bitva o krále Německa mezi Christianem Eckerlinem a Christianem Jungwirthem. Zápasníky nepojí jen stejné křestní jméno, ale i láska k fotbalu a touha uspět před domácím publikem.

Obhájit titul šampiona střední váhy se chystá český zápasník Patrik Kincl, který se v kleci utká s Kerimem Engizekem, jenž už deset let neochutnal hořkost prohry. Diváci se mohou těšit i na titulový ženský zápas slámové divize mezi Katharinou Dalisdou a Mallory Martin.

OKTAGON 62 Frankfurt
📆 Kdy: Sobota 12. října 2024 v 17:00 h
🔍 Kde: Deutsche Bank Park, Frankfurt
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV

Oktagon 62 ve Frankfurtu

Oktagon 62: Langer vs. Fleury: analýza, kurzy a tip

V zápase polotěžké váhy se proti sobě postaví dva zkušení borci, slovenský zápasník Pavol Langer a Ir Willi Fleury. Rodák z Košic má na svém kontě 13 vyhraných zápasů a 10 proher. Pavol trénoval kromě MMA také karate a brazilské Jiu-Jitsu.

Skvěle pracuje na zemi a 5 ze svých soupeřů ukončil na submisi. Langer je spojený s organizací Oktagon MMA od prvního turnaje v roce 2016, kdy utržil prohru na TKO od Michala Kotalíka.

BILANCE ✏️
PAVOL LANGER WILLI FLEURY
13–10 12–3

5x KO/TKO,
5x submise,
3x body

2x submise,
4x submise,
6x body

4x KO/TKO,
1x submise,
5x body
1x KO/TKO,
1x submise,
1x body
33 let 35 let

Langer má za sebou parádní výhry na split decision nad Alexanderem Poppeckem a Rafaelem Xavierem. V říjnu minulého roku se Slovák dočkal titulového souboje v polotěžké váze s Karlosem Vémolou, souboj ovšem nedopadl podle Langerových představ, a v 7. vteřině prvního kola inkasoval nejrychlejší KO v historii organizace Oktagon MMA.

Chuť si spravil ve svém posledním zápase na turnaji Oktagon 57, když poslal k zemi knokautem Marca Doussise v prvním kole fightu.

Will Fleury, 35letý veterán evropské MMA scény, se chystá na návrat do klece. Tohle jméno není ve světě bojových sportů neznámé – Fleury má za sebou úspěšnou kariéru v organizacích jako Bellator, UAE Warriors a PFL. Od roku 2020 je neporažený s 5 vítězstvími v řadě.

Svůj poslední zápas, který byl zároveň premiérovým v organizaci Oktagon MMA, měl Fleury letos v dubnu s Danielem Škvorem, kterého ukončil na Arm Triangle ve druhém kole souboje, a dostal se na třetí příčku polotěžké divize.

Irský fighter je mimořádně silný ve wrestlingu, nezalekne se však ani propracovaných kombinací kopů či přestřelek v postoji. Fleury má celkovou bilanci zápasů 12 výher a 3 prohry.

TIP: Fleury zvítězí v kurzu 1,23 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

  • Papírovým favoritem zápasu je irský zápasník Willi Fleury, který tahá vítěznou šnůru pěti soubojů. Slovenský bojovník Pavel Langer ve svém posledním zápase ukončil na KO Marca Doussise. Ir je zase v plné síle a ke svým vítězstvím bude chtít přidat další.

KURZY TIPSPORT: LANGER vs. FLEURY
Pavel Langer Willi Fleury
3,78 1,23

Kurzy aktuální k 10.10.2024, 06:00 h

Kde sledovat Oktagon 62 ve Frankfurtu živě? Livestream na Tipsport TV a PPV

Sázková společnost Tipsport je hlavním partnerem organizace Oktagon MMA a pro své zákazníky přináší livestream zdarma na Tipsport TV. Pokud nemáte účet, stačí, když se zaregistrujete, a sázková kancelář vám přidá na váš účet bonus ve výši 300 Kč, který můžete využít na první sázky. Sledujte turnaj Oktagon 62 zdarma na Tipsport TV.

Poté můžete sledovat turnaj Oktagon 62 zdarma. Pokud už máte účet založený, stačí vsadit tiket alespoň za 30 Kč, 7 dní před turnajem. Zápasy můžete sledovat prostřednictvím oficiálního PPV (pay-per-view) přenosu, který vás v předprodeji vyjde na 319 Kč a zakoupit si ho můžete na oktagon.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár

Hvězda Clashe je venku z vězení. Co na to Karlos Benda? Je šance, že by došlo na odvetu?

Jarda Kotlár bavil fanoušky v Clash of the Stars, pak ale skončil ve vězení. Teď je opět na svobodě.💪 Co na to říká jeho přemožitel Karlos...

Jungwirth vs. Eckerlin

OKTAGON po osmi letech trhá divácké rekordy a předbíhá dokonce i UFC. Tohle se zapíše do dějin

OKTAGON MMA nepochybně změnil podobu bojových sportů na české scéně, organizace ale míří stále víc. Teď si připisuje i jedno světové...

Promotér KSW Maciej Kawulski

Logický krok? Důvod i načasování přesunu turnaje KSW 99 budí velké emoce

Polská organizace KSW se odhodlala k ráznému kroku, který rozhodně nepotěšil české fanoušky ani samotné bojovníky. Podrobnosti se dočtete v...