Logický krok? Důvod i načasování přesunu turnaje KSW 99 budí velké emoce

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polská organizace KSW se odhodlala k ráznému kroku, který rozhodně nepotěšil české fanoušky ani samotné bojovníky. Podrobnosti se dočtete v článku.

Promotér KSW Maciej Kawulski Foto: PressFocus / ddp USA / Profimedia

Turnaj KSW 99 v Ostravě nebude, akce se přesouvá do Gliwic

Organizace KSW dnes oznámila velkou změnu. Turnaj KSW 99, který se měl konat 19. října v Ostravě, se přesouvá do polského města Gliwice. To vše 11 dní před konáním eventu, na kterém se představí hned 9 českých zástupců. Oficiální důvod tohoto kroku ovšem vyvolal na sociálních sítích velké vášně.

Zaregistruj se a vsaď si online na box

"Vzhledem k nedávné povodňové situaci, která si vybrala svou daň také v České republice, současná situace na Ostravsku nepřeje pořádání a propagaci hromadných akcí. Z toho důvodu jsme se rozhodli přemístit nejbližší akci KSW 99 do PreZero Areny v Gliwicích, i když se původně měla konat v Ostravě v České republice.

Jedná se o náhodné okolnosti, které nemají vliv na dlouhodobou expanzi KSW v Česku. KSW působí v České republice již několik let a akce, které jsme v této zemi pořádali, vždy přitahovaly velkou pozornost, proto do plánů na příští rok zařazujeme i ČR.Datum události (19. října) a fight karta zůstávají nezměněny.

Každý, kdo si zakoupil vstupenky na akci v Ostravě, získá vstupenku novou nebo peníze zpět. KSW 99 bude naše poslední událost přenášená na Viaplay.Zároveň oznamujeme, že naše další velmi speciální akce (XTB KSW 100) se koná již 16. listopadu také v Gliwicích. O tento event je velký zájem a prodali jsme již 90 % dostupných vstupenek. Všechny nadcházející události včetně XTB KSW 101 v pařížské La Défense Areně v Paříži a ty v lednu a únoru, které ještě nebyly oznámeny, se budou konat podle plánu," stojí v oficiálním prohlášení KSW.

Řada fanoušků si ovšem tento krok vyložila po svém a jako hlavní důvod vidí nezájem o vstupenky. To by ve výsledku mohlo znamenat, že by Ostravar Aréna nebyla naplněná ani z poloviny, což by pro organizaci rozhodně nebyla dobrá reklama. Právě takový scénář se totiž rýsoval při pohledu na prodej lístků v síti ticketmaster.cz.

Na sociálních sítích můžeme zaznamenat i názory, že k nezájmu o lístky příspělo i slabé promo. V hlavním zápase přitom dojde na pikantní česko-slovenskou bitvu Martínek vs. Vojčák, což bude po sportovní stránce jistě zajímavá podívaná. Situaci bohužel nepomohlo zvrátit ani oznámení zápasu Hanky Gelnarové, která má na Instagramu velké dosahy. Její debut v KSW se tak před zraky domácích fanoušků neuskuteční.

Následky ničivých povodní ze září letošního roku jsou sice na Ostravsku stále hmatatelné, nicméně sportovní akce jako hokejová Extraliga, nebo nejvyšší česká fotbalová liga zde běží bez omezení. V konečném důsledku se ale s touto informací musí smířit všechny strany a nutno dodat, že zejména pro české bojovníky jde o změnu poměrně nepříjemnou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?