Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se ve Frankfurtu odehraje obří, kapacitně bezprecedentní turnaj OKTAGON 62. Co nás na dosud nejvelkolepější akci žluto-černé organizace čeká, jak vypadá karta, na koho si vsadit a kde celou událost sledovat online, najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAMKURZY
SÁZKOVÝ TIP KINCL vs. ENGIZEK
OKTAGON 62 Halftime Show

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 62 Frankfurt: Eckerlin vs. Jungwirth – datum, místo a další aktuální info

V sobotu fanoušci OKTAGONu zažijí vůbec největší akci, kterou organizace kdy nabídla. Ve Frankfurtu proběhne v pořadí již dvaašedesátý turnaj, který s sebou přináší velmi zajímavou kartu a který bude na místě sledovat přes padesát tisíc diváků. Pro českého fanouška bude nepochybně stěžejní zápas Patrika Kincla, který se chystá pás šampiona obhájit v duelu proti Kerimu Engizekovi.  Sledujte Oktagon 62 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na frankfurtském turnaji se představí logicky celá řada německých zápasníků, většinu z nich ale čeští fanoušci dobře znají. V akci uvidíme například Nika Samsonidse, Katharinu Dalisda a v hlavním zápasu události pak budeme moci sledovat souboj mezi Christianem Jungwirthem a Christianem Eckerlinem.

OKTAGON 62: Eckerlin vs. Jungwirth
🗓️ KDY 12. 10. 2024 (17:00)
📌 KDE Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main
📈 KURZY najdete ZDE
✔️ ANALÝZA a TIP najdete ZDE
▶️ LIVESTREAM TV Tipsport, oktagon.tv

Oktagon 62 MMA: Kincl vs. Engizek – analýza a sázkový tip

Patrik Kincl už nějakou dobu kraluje žebříčku střední váhy, přičemž dokázal odolat i psychickému a fyzickému tlaku obávaného Terminátora Karlose Vémoly. Naposledy způsobil fanouškům infarktové stavy během duelu s Piotrem Wawrzyniakem, z něhož si ale nakonec také odnesl vítězství.

Profesionální bilance Patrika Kincla se začala psát v roce 2007 a od té doby Inspektor absolvoval bezmála čtyřicet profi MMA zápasů. Dříve bojoval za dnes již zaniklou XFN, odkud přešel do polské KSW, která je cílem mnoha zápasníků.

Sledujte Oktagon 62 živě v livestreamu

Tady Patrik odbojoval celkem tři duely – již v tom debutovém ukázal, co dokáže, a podal si Tomasze Drwala, kterého knockoutoval hned v prvním kole. Velmi podobně si vedl i v druhém souboji s Tomaszem Romanowskim, kterého ukončil ve druhém kole TKO.

Ve třetím souboji v polské organizaci se Kincl potkal s výborným Robertem Soldicem, který dal Inspektorovi poprvé v KSW okusit porážku, když ho ve třetím kole ukončil TKO.

Následoval přestup do OKTAGON MMA, kde se Kincl ihned utkal o pás se Samuelem Krištofičem. Pirát se s Inspektorem držel po celých pět kol, jednoznačné vítězství šlo ale na stranu Kincla, který tak ihned připnul pás šampiona střední váhy.

Od té doby Patrik Kincl obhájil pás ještě třikrát, a to s Alexem Lohoré a již zmíněnými Karlosem Vémolou a Piotrem Wawrzyniakem. Nejsledovanější byl nepochybně jeho duel s rivalem Karlosem Vémolou, který byl favorizovaný, Kincl však šel do zápasu s jasnou taktikou, která mu vynesla vítězství.

BILANCE
PATRIK KINCL KERIM ENGIZEK
28 výher 20 výher
Výhry KO/TKO: 13 Výhry KO/TKO: 14
Výhry na submisi: 7 Výhry na submisi: 3
Výhry na body: 7 Výhry na body: 3
10 proher 4 prohry
Prohry KO/TKO: 2 Prohry KO/TKO: 0
Prohry na submisi: 2 Prohry na submisi: 2
Prohry na body: 6 Prohry na body: 2
1 NC

Kurzy Tipsport

Kurzy Tipsport
1.33 2.98

kurzy aktuální k 7. 10. 2024 (13:00)

Kerim Engizek započal svou profesionální kariéru v roce 2010. Po prvním neúspěchu v organizaci RFC, kde ho soupeř ve druhém kole utáhl na armbar, podepsal Engizek smlouvu s organizací SFC, kde začal konečně slavit úspěchy.

Engizek rozvířil vody v mnoha německých organizacích a úspěšnou sérii započal i v OKTAGONu, kde si stihl připsat dvě výhry. Poprvé tu hned v prvním kole porazil Matiase Juareze KO a podruhé si podobně rychle poradil s Adamem Horvathem, kterého ukončil opět v úvodním kole TKO.

Engizek má na kontě celkem dvacet čtyři profesionálních duelů, z čehož jsou pouhé čtyři prohry, což svědčí o jeho kvalitách. Navzdory velmi příznivé bilanci je ale logicky favoritem šampion Patrik Kincl, který za svou kariéru posbíral o něco složitější skalpy.

sipka Čtěte také: Trilogie Kincl vs. Vémola? Inspektor by kupodivu nebyl proti, vidí v tom ale háček...

Patrik Kincl platí za jednoho z nejkomplexnějších zápasníků OKTAGONu a veřejnost i jeho kolegové ze světa bojových sportů ho často nazývají „nejchytřejším bojovníkem“. Podobná označení zněla dokonce i z úst jeho rivala Karlose Vémoly. Patrik Kincl jde zkrátka do každého zápasu s jasnou strategií, čistou hlavou a soustředěním, které by mu mohl závidět nejeden zápasník.

Vzhledem k bilanci obou zápasníků je velmi pravděpodobné, že duel bude ukončený v postoji. Oba borci se ale vyznačují velkou komplexností, a tak není vyloučené, že se duel odehraje alespoň částečně na zemi či na pletivu. Ať už to bude jakkoli, schopnosti, zkušenosti a bilance mluví spíše ve prospěch Patrika Kincla.

TIP: Patrik Kincl zvítězí na KO/TKO, diskvalifikací nebo na submisi v kurzu 1.48 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kincl vs. Engizek tip

Oktagon 62: Eckerlin vs. Jungwirth – program, fight card, zápasy

Karta turnaje OKTAGON 62 je plná známých jmen, a jak tomu začíná být v případě žluto-černé organizace zvykem, zajímavá není jen hlavní karta události, ale také zápasy v rámci prelims i free prelim duel. Na kompletní kartu turnaje se podívejte zde:

OKTAGON 62
Hlavní karta
Welterweight Christian Eckerlin (body) vs. Christian Jungwirth
Middleweight title fight Patrik Kincl VÍCE ZDE Kerim Engizek (body)
Lightweight Max Coga (TKO, 2. kolo) vs. Antun Račič
Featherweight Niko Samsonidse (submise, 2. kolo) vs. Daniel Torres
Heavyweight Lazar Todev (TKO, 2. kolo) vs. Adam Palasz
Featherweight Max Holzer (TKO, 2. kole) vs. Mohammed Trabelsi
Strawweight title fight Katharina Dalisda vs. Mallory Martin (body)
Prelims
Featherweight Mago Machaev (body) vs. James Hendin
Light Heavyweight Pavol Langer vs. Will Fleury (KO, 1. kolo)
Lightweight Hafeni Nafuka (body) vs. Arijan Topallaj
Free Prelims
Featherweight Deniz Ilbay (TKO, 1. kolo) vs. Michael Deiga-Scheck

Oktagon 62: Jungwirth vs. Eckerlin

Galavečer ve Frankfurtu vyvrcholí soubojem dvou Christianů. O post krále frankfurtské haly se utkají domácí oblíbenci OKTAGONu – osmička žebříčku velterové váhy Christian Eckerlin a číslo devět Christian Jungwirth. Sázkové kanceláře v tuto chvíli favorizují Eckerlina:

Kurzy Tipsport
Christian Eckerlin Christian Jungwirth
1.60 2.24

Jungwirth vs. Eckerlin Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 62: Langer, Torres, Samsonidse, Machaev, Dalisda

Turnaj ve Frankfurtu nabídne vzrušení od začátku karty až do konce a kromě titulového duelu Jungwirth vs. Eckerlin budeme svědky ještě dalšího titulového zápasu. O šampionský pás se utkají aktuální držitelka titulu slámové divize Katharina Dalisda a jednička žebříčku Mallory Martin.

Čeští fanoušci ocení také účast slovenského obra Pavola Langera. Ten si naposledy podal Marca Doussise, kterého ukončil TKO v prvním kole, teď ho čeká nedávný přemožitel Daniela Škvora Will Fleury.

Diváci ale uvidí v akci spoustu dalších známých tváří. Nika Samsonidseho prověří postrach letošního Tipsport Gamechangeru Daniel Torres. Znovu se představí také Michael Deiga-Scheck, Hafeni Nafuka nebo další účastník letošní milionové pyramidy Mago Machaev.

Oktagon 62 halftime show John Newman

Součástí velkolepého turnaje je stejně velkolepá show. Kdo očekával nějakou slavnou německou hvězdu, ten se přepočítal, v OKTAGON MMA se to rozhodli pojmout mnohem světověji a zhruba v půlce programu na scénu nastoupí slavný britský hudebník John Newman. Ten má na kontě celou řadu hitů, nejznámější je ale song Love Me Again, který svého času bořil světové hitparády.

Oktagon 62 kurzy Tipsport

Na zápasy turnaje OKTAGON 62 si lze vsadit téměř u všech českých sázkových kanceláří. Jak šance jednotlivých zápasníků vidí bookmakeři sázkové společnosti Tipsport, se můžete podívat v následující tabulce:

OKTAGON 62 kurzy
Christian Eckerlin Christian Jungwirth 1.60 2.24 Vsaďte si zde
Patrik Kincl Kerim Engizek 1.33 2.98 Vsaďte si zde
Max Coga Antun Račič 1.28 3.38 Vsaďte si zde
Niko Samsonidse Daniel Torres 1.64 2.18 Vsaďte si zde
Lazar Todev Adam Palasz 2.06 1.71 Vsaďte si zde
Max Holzer Mohammed Trabelsi 1.19 4.18 Vsaďte si zde
Katharina Dalisda Mallory Martin 1.35 2.97 Vsaďte si zde
Mago Machaev James Hendin 1.68 2.11 Vsaďte si zde
Pavol Langer Will Fleury 3.78 1.23 Vsaďte si zde
Hafeni Nafuka Arijan Topallaj 2.32 1.55 Vsaďte si zde
Deniz Ilbay Michael Deiga-Scheck 1.47 2.52 Vsaďte si zde

Kurzy aktuální k 7. 10. 2024 (14:08)

Oktagon 62 vstupenky (tickets). Kde koupit lístky na OKTAGON 62?

Událost ve Frankfurtu se těší velkému zájmu, a tak jsou lístky už nějaký ten pátek téměř vyprodané, nějaká ta vstupenka ale k mání stále je. Pokud si nechcete nechat ujít takovou show a chcete u ní být osobně, lupeny zakoupíte na stránkách www.ticket-onlineshop.com. V tuto chvíli seženete lístky v hodnotě od 249 EUR.

Oktagon 62 online živě: Přímý přenos na TV Tipsport, PPV cena na oktagon TV

Akci OKTAGON 62 bude možné jako obvykle sledovat živě zdarma skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Ti, kdo se chystají u sázkovky zaregistrovat, čeká kromě širokého výběru přímých přenosů i registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Livestream je k dispozici samozřejmě i těm, kdo už u sázkové kanceláře účet mají. Jediné, co podmiňuje spuštění živého přenosu, je sázka v hodnotě alespoň 30 korun, kterou je třeba učinit v posledních sedmi dnech před turnajem.

Další možností, jak sledovat tuhle velkolepou událost, je samozřejmě oficiální livestream organizace OKTAGON MMA. PPV pořídíte na stránkách oktagon.tv v tuto chvíli za cenu 319 Kč, v den turnaje se však cena obvykle zvyšuje, a tak je dobré si pay-per-view zakoupit včas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 62?

Turnaj OKTAGON 62 se odehraje ve Frankfurtu v hale Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main, která se může chlubit téměř šedesátitisícovou kapacitou.

2️⃣Zápasí na OKTAGON 62 Češi a Slováci?

Ve Frankfurtu se chystá obhájit titul Patrik Kincl. Na kartě je také populární slovenský obr Pavol Langer. Celou kartu naleznete v článku.

3️⃣Kde sledovat OKTAGON 62 online zdarma?

Přímý přenos zápasů turnaje OKTAGON 62 můžete sledovat prostřednictvím sázkové kanceláře Tipsport. Více se dozvíte v článku.

Hodnocení turnaje OKTAGON 62: 9,3/10

  • Datum a místo: 12. 10. 2024 (17:00), Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Trilogie Kincl vs. Vémola? Inspektor by kupodivu nebyl proti, vidí v tom ale háček...

Karlos Vémola přišel o soupeře v Bratislavě, a tak se začalo mluvit o případné náhradě v podobě Patrika Kincla, který zatím není úplně...

PML 11 v Šali

PML 11 – aktuální informace, program, kurzy, výsledky a livestream

Organizace Professional Muaythai League ⚔️ přichází s jedenáctým turnajem v pořadí, který se bude konat už v sobotu 5. října v Šaľe.

Jaroslav Kotlár

Hvězda Clashe je venku z vězení. Co na to Karlos Benda? Je šance, že by došlo na odvetu?

Jarda Kotlár bavil fanoušky v Clash of the Stars, pak ale skončil ve vězení. Teď je opět na svobodě.💪 Co na to říká jeho přemožitel Karlos...