Hvězda Clashe je venku z vězení. Co na to Karlos Benda? Je šance, že by došlo na odvetu?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jarda Kotlár bavil fanoušky v Clash of the Stars, pak ale skončil ve vězení. Teď je opět na svobodě. Co na to říká jeho přemožitel Karlos Benda? Je možné, že se fanoušci dočkají odvety?

Jaroslav Kotlár Foto: Clash of the Stars

Kotlár je venku. Jak mu vězení prospělo?

Jarda Kotlár je vůbec prvním z dnes již slavného rodu Kotlárů, který se v kleci utkal s Karlosem Bendou. Jeho našlápnutou kariéru v organizaci bizarních zápasů přerušil v prosinci minulého roku odchod do vězení, Jaroslav už je ale zpět a svým fanouškům o tom dal okamžitě vědět stručným vzkazem „Dnes jdu ven!“. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Jarda Kotlár se na téměř celý rok ocitl za mřížemi kvůli neplacení alimentů na svých šest dětí. Ve vězení se ale podle svých slov neměl tak špatně. Velmi brzy se prý vypracoval na pozici šéfa baráku a ostatní ho museli poslouchat. O tom, že Jardovi vězení prospělo, svědčí i jeho vzhled. Za mřížemi totiž shodil pár kil, což by mu mohlo pomoci do dalších zápasů.

Co na to Kotlárobijec?

Fanoušky samozřejmě zajímá, co bude s bizarní postavičkou Clash of the Stars dál. Jarda si tu zatím vybojoval zápornou bilanci 1-2 a jednou z jeho proher byl i Karlos Benda, který poté porazil i Diega Kotlára a vysloužil si trefnou přezdívku. Co říká Kotlárobijec na případnou odvetu s Jaroslavem?

„Jardu Kotlára pustili z vězení a Jarda se nám to teď teprve chystá pořádně ukázat, hlavně mně,“ okomentoval zprávu Karlos Benda na svém instagramu. „Zápas s Jardou je po sportovní stránce zbytečnej, ale je to hlavně o vás, o sledujících a fanoušcích,“ pronesl Karlos Benda.

„Co si přejete, co vy chcete vidět, tak to se může třeba i vyplnit. Za mě to jsou easy money, easy win, ale je to na vás, já se teď chystám na jeden cíl a co bude potom, se uvidí,“ dodal Kotlárobijec.

Karlose Bendu teď čeká výzva v podobě Jaromíra Soukupa. Ten se dodnes sice zotavuje z nepříjemného incidentu s Miroslavem Dopitou, zatím ale nenasvědčuje nic tomu, že by zápas neměl proběhnout. Jarda Kotlár se nicméně jeví jako zajímavá případná náhrada.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pirát vs. Vémola

Zápas s Vémolou nebude, Pirát se přesto raduje. U doktora si vyslechl přece jen dobré zprávy

Českou scénou v posledních dnech hýbe zpráva o zrušeném zápasu Samuela Krištofiče a Karlose Vémoly.💣 Co teď Piráta čeká a nemine?

Karlos Terminátor Vémola

Odveta Vémola vs. Pirát se ruší, na vině je vážné zranění. Jaké jsou možné náhrady?

Očekávaná česko-slovenská odveta Vémola vs. Krištofič se letos bohužel neuskuteční. Organizace OKTAGON v čele s Ondřejem Novotným musí...

Jiří Procházka

McGregor vyjadřuje Procházkovi podporu i obdiv. Conor vysvětluje, proč Jiří s Pereirou prohrál

Už je to dávno, co si Jiří Procházka poprvé získal obdiv nejslavnějšího bojovníka světa Conora McGregora. A to platí i dnes.👏