Zápas s Vémolou nebude, Pirát se přesto raduje. U doktora si vyslechl přece jen dobré zprávy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Českou scénou v posledních dnech hýbe zpráva o zrušeném zápasu Samuela Krištofiče a Karlose Vémoly. Pirát sice nenastoupí, i tak si vyslechl i nějaké ty dobré zprávy. Co ho v příštích měsících čeká a nemine?

Pirát vs. Vémola Foto: OKTAGON MMA

Kdy bude návrat do tréninku?

V listopadu jsme se měli dočkat odvety mezi Samuelem Pirátem Krištofičem a Karlosem Vémolou, tenhle zápas ale nakonec neuvidíme. Je to sotva pár dnů, co se fanoušci dozvěděli nepříjemnou zprávu o Pirátově zranění a odstupu ze zápasu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Krištofič má i přesto důvod k radosti, zdá se totiž, že zranění není tak vážné, jak se na první pohled zdálo, a Pirát se možná bude moci vrátit do tréninku dřív, než předpokládal.

„Ano, jsem na tomto místě, protože zranění mě neminulo, bohužel, ale i tak je tohle ráno celkem potěšující, protože prognózy byly takové, že budu muset jít na operaci, na plastiku kolena a že ta stopka může být až na dvanáct měsíců, od trénování,“ prozradil Samuel Krištofič na svém instagramu původní odhady.

„Nakonec mi pan primář řekl, že podle něho je tam natrhnutý křížový přední, je tam natrhnutý laterální, je tam poškozený meniskus, ale nic není kompletně roztrhnuté a všechno se bude dát řešit konzervativní léčbou.

Podle něho bych mohl za tři měsíce být v plném tréninku, což by bylo fantastické. Udělalo mi to velkou radost. Mrzí mě, že zápas jsem musel zrušit a že nemůžu teďka makat, ale těší mě, že to není až tak hrozná stopka, jaká mohla být,“ dodal s úsměvem Krištofič.

Jak to teď dopadne s Karlosem Vémolou, zda se mu najde na listopadový turnaj nový soupeř, nebo jestli se duel kompletně zruší, je zatím ve hvězdách. Vzhledem k Pirátově prognóze bychom se ale zrušeného souboje mohli ještě v budoucnu teoreticky dočkat, nejspíš někdy na jaře příštího roku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Odveta Vémola vs. Pirát se ruší, na vině je vážné zranění. Jaké jsou možné náhrady?

Očekávaná česko-slovenská odveta Vémola vs. Krištofič se letos bohužel neuskuteční. Organizace OKTAGON v čele s Ondřejem Novotným musí...

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek.✅ Pro lepší orientaci si přečtěte...

Patrik Kincl

Patrik Kincl komentuje výhru Muradova a reakce fanoušků. „Zaskočilo mě to,“ připouští šampion

O potenciálním duelu Kincl vs. Muradov se mluví od chvíle, kdy se uzbecký bojovník vrátil do OKTAGONu.💣 Jak vnímá šampion Machův debutový...