Patrik Kincl komentuje výhru Muradova a reakce fanoušků. „Zaskočilo mě to,“ připouští šampion

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O potenciálním titulovém duelu Kincl vs. Muradov se mluví od chvíle, kdy se uzbecký bojovník vrátil do OKTAGONu. Muradov měl ale za úkol ještě předtím úspěšně zvládnout debut se Scottem Askhamem. Jak jeho vítězství vnímá šampion? A co říká na nespokojené reakce fanoušků?

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl: zklamáním byl spíš Askham

Jakmile OKTAGON MMA oficiálně oznámil návrat Makhmuda Muradova pod křídla žluto-černé organizace, okamžitě se začalo mluvit o titulovém duelu s Patrikem Kinclem.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus

Na ten s velkou pravděpodobností dříve či později dojde, ještě předtím ale Macha čekal debutový zápas v Brně, zatímco Patrik Kincl bude muset obhájit pás ve Frankfurtu s Engizekem. Jak současný šampion vnímá Machův výkon na brněnském turnaji a co říká na zklamané reakce fanoušků?

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Byl jsem překvapenej, že změnil ten gameplan až takhle, zaskočilo mě to, v tom zápase by mě to taky zaskočilo, nečekal bych to od něj,“ přiznal ve svém podcastu šampion střední váhy OKTAGONu Patrik Kincl.

„Co se týká fanoušků, myslím si, že do jistý míry to ovlivnily ty zápasy předtím, že Pudilka se tam štípala, Keita s Legierskim, a najednou změna toho stylu do toho grapplingu... a spousta těch nových fanoušků nejsou zvyklí ocenit celý ten soubor toho MMA a už vůbec nejsou schopní ocenit grappling,“ analyzoval reakce fanoušků šampion.

„Za mě to byla taktická... jasně nic extra na oko asi, ale naprosto pohlídanej a za mě super výkon. Taky ty ohlasy jsem extra nepochopil, ale na druhou stranu asi se to dá pochopit – po těch akčních fightech tam bylo něco takhle klidnýho,“ uznal Kincl.

„Ale mě zklamal spíš Askham hodně,“ připustil Inspektor. „Mach dělal všechno pro to, aby vyhrával, aby šlo každý kolo za ním, takže za mě zápasil úplně v pohodě,“ dodal Patrik Kincl.

V zápasu Muradov vs. Askham diváci očekávali tvrdou přestřelku v postoji, Mach ale musel gameplan přizpůsobit svému zdravotnímu stavu, a tak se duel odehrál vesměs na zemi, kde dokázal celá tři kola úspěšně odkontrolovat.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Makhmud Muradov nicméně zápas vyhrál a teď je na Patriku Kinclovi, který má před sebou úkol obhájit pás ve Frankfurtu, abychom se přiblížili duelu Kincl vs. Muradov. Muradov se na poturnajové tiskovce vyjádřil, že do konce roku už to s dalším zápasem spíše nevidí, připustil ale, že tu malá šance stále je.

Pár dnů po turnaji v Brně ale skončil Muradov v nemocnici. Co se bude dít dál, tedy závisí nejen na výsledku Kinclovy bitvy ve Frankfurtu, ale také na zdravotním stavu Macha Muradova.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola a Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v OSSCASTU Karlose Vémoly popisuje rvačku s Dopitou. Čeho zpětně lituje?

Pozvání do nejnovějšího dílu OSSCASTU Karlose Vémoly přijal Jaromír Soukup, který v posledních dnech řeší nepříjemnou událost v soukromém...

Leo Brichta v zápase s Jairem Pachecem

VIDEO: Krvavá lázeň v hlavním zápase turnaje IAF x RFA 2! Leo Brichta si prošel peklem

Takhle krvavý duel jsme na česko-slovenské scéně dlouho neviděli. Leo Brichta a Jairo Pacheco svedli v hlavním zápase parádní bitvu....

Makhmud Muradov

VIDEO: Muradov leží v nemocnici. Ve vzkazu fanouškům sotva mluví, měl prý skutečně strach o život

Mach Muradov ještě před pár dny slavil výhru, teď se ale nachází v nemocnici v hodně nepříjemném stavu.⚡ Vypověděl, že si myslel, že zemře.