VIDEO: Krvavá lázeň v hlavním zápase turnaje IAF x RFA 2! Leo Brichta si prošel peklem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Takhle krvavý duel jsme na česko-slovenské bojové scéně dlouho neviděli. Leo Brichta a Jairo Pacheco svedli v hlavním zápase parádní bitvu. Podrobnosti vám přinášíme v tomto článku.

Leo Brichta v zápase s Jairem Pachecem Foto: RFAxIAF

Leo Brichta prohrál krvavou řežbu s Jairem Pachecem a titul nezískal

Tenhle zápas musel diváky bavit. Favorizovaný Leo Brichta a Brazilec Jairo Pacheco, který nesplnil váhový limit a nemohl získat titul, předvedli v hlavním zápase galavečera IAF x RFA 2 vysokou úroveň MMA. Pro české barvy ale tento strhující souboj nedopadl dobře.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Brazilský bojovník Jairo Pacheco na páteční ranní váze nenavážil o necelá dvě kila a už dopředu tak bylo jasné, že se v případě výhry nemůže stát šampionem lehké váhy. Leo Brichta vstupoval do zápasu v pozici obrovského kurzového favorita, v duelu si ale prošel zřejmě nejtěžšími okamžiky své profesionální kariéry.

V prvním kole si oba borci dlouho načítali vzdálenost uprostřed klece a příliš akce k vidění nebylo. Oba si navzájem vyměňovali kop za kop, přičemž větší problémy dělaly Brichtovi Pachecovy calfkicky do stejného místa levé nohy. Na konci úvodní pětiminutovky vzal Pacheco Brichtu na zem, čímž si si toto kolo připsal na svou stranu.

Od druhého kola se tempo začalo postupně stupňovat. K vidění byly delší boxerské kombinace i grapplerské výměny na zemi, také v této pasáži byl ale aktivnější Brazilec, a tak bylo čím dál jasnější, že Brichta bude muset přepnout na vyšší rychlostní stupeň.

Ve třetím kole Brichta zabral a naopak on držel většinu času soupeře pod sebou a dobře pracoval s těžištěm. Šikovný Pacheco sice zkoušel nasadit heel hook, tuto bolestivou páku na kotník a koleno ale Leo dokázal včas přečíst.

V úvodu 4. kola přišel pro Brichtu kritický moment. Jairo Pacheco ho totiž tvrdě trefil levým hákem, který Brichtovi způsobil velkou tržnou ránu na čele a jeho obličej se okamžitě zalil krví. Přivolaný doktor ale po krátce prohlídce nechal v zápase pokračovat, nicméně po zbytek duelu velký cut Brichtu výrazně limitoval.

Do pátého kola šel Brichta s vědomím, že pro zisk titulu bude muset svého soupeře ukončit, což se před ním ještě nikomu nepodařilo. Ze začátku to vypadalo dobře, když vzal Pacheca na zem, jenže na kluzké podlaze se mu nepodařilo nasadit submisi a Brazilec celou situaci ve druhé polovině kola přetočil ve svůj prospěch. Následně zasypával Brichtu tvrdým ground and pound a čím dál více si pojišťoval své vítězství.

V nebývale krvavém zápase nakonec bylo k vidění všech 5 kol a na konci se z výhry mohl radovat Jairo Pacheco. Ten sice díky nesplnění váhového limitu nezískal šampionský pás, avšak skalp předního českého bojovníka se rozhodně počítá.

Václav Sivák si připsal jubilejní 30. profesionální výhru

Vašek Sivák si do svých statistik připsal další zelené políčko. Bulharský protivník Konstantin Stoykov toho v zápase příliš neukázal a nakonec se mu osudným stal tvrdý úder na játra v druhém kole. Z této situace se Stoykov již nedokázal vzpamatovat a zápas byl ukončen.

sipka Na kompletní výsledky turnaje se podívejte zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.