Odveta Vémola vs. Pirát se ruší, na vině je vážné zranění. Jaké jsou možné náhrady?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Očekávaná česko-slovenská odveta Vémola vs. Krištofič se letos bohužel neuskuteční. Organizace OKTAGON v čele s Ondřejem Novotným musí hledat náhradu.

Karlos Terminátor Vémola Foto: OKTAGON MMA

Zápas Vémola vs. Pirát nebude. Turnaj v Bratislavě přichází o hlavní tahák

Jeden z nejočekávanějších zápasů druhé poloviny roku se přesouvá na neurčito. Karlos Terminátor Vémola se měl 9. listopadu v hlavním zápase turnaje OKTAGON 63 v Bratislavě utkat se Samuelem Krištofičem. Tento souboj se ale kvůli vážnému zranění nakonec neuskuteční.

Podle zákulisních informací si Pirát poranil křížové vazy v koleni, což si vyžádá několikaměsíční rekonvascenci. Konkrétní jméno, s kým by se mohl Vémola v Bratislavě utkat v tuto chvíli není. Zároveň ale Terminátor zápas do konce roku chce, takže OKTAGON bude muset napnout všechny síly, aby. se pokusil pro českou legendu zajistit náhradního soupeře.

"Po těžké přípravě zápas s Pirátem nebude. Co k tomu říct... Je to sport, zranění se prostě může stát, přestože mně bylo v minulosti tohle vytýkáno. Soupeři můžu popřát jen brzké uzdravení. A co to pro mě znamená? Fakt nevím. Nevím, jestli má nebo spíš nemá Oktagon pro mě nějakou možnost. Nechte mě, ať se mi trošku rozleží, co bude s Terminátorem dál."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Patrik Kincl

Patrik Kincl komentuje výhru Muradova a reakce fanoušků. „Zaskočilo mě to,“ připouští šampion

O potenciálním duelu Kincl vs. Muradov se mluví od chvíle, kdy se uzbecký bojovník vrátil do OKTAGONu.💣 Jak vnímá šampion Machův debutový...