McGregor vyjadřuje Procházkovi podporu i obdiv. Conor vysvětluje, proč Jiří s Pereirou prohrál

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už je to dávno, co si Jiří Procházka poprvé získal obdiv nejslavnějšího bojovníka světa Conora McGregora. A to platí i dodnes. Co si The Notorious o českém bojovníkovi a jeho úvahách o přestupu do nižší váhové kategorie myslí?

Jiří Procházka Foto: Ian Maule / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

McGregor Procházku obdivuje

Jiří Procházka si během své kariéry získal nejen srdce českých i zahraničních fanoušků, ale také mnohých kolegů ze světa bojových sportů. Jedním z nich je také nejslavnější MMA zápasník světa Conor McGregor. Toho si Jiří získal stylem boje a nezlomností, kterou projevil v zápasu s Gloverem Teixeirou. „Skvělý výkon, skvělý zápas,“ napsal si tehdy Ir kromě jiného na své sociální sítě. Vsaďte si na UFC a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Tenhle obdiv k českému bojovníkovi očividně stále trvá. To McGregor potvrdil svým nedávným vyjádřením ve streamu sázkové společnosti Duelbits, kde reagoval mimo jiné na otázky fanoušků.

Conor McGregor přiznal, že s potěšením sleduje Procházkovu přípravu. „Píšete mi, jestli bych se mohl vyjádřit k Jiřímu Procházkovi. Rád vidím, že už Jiří zase lapuje a je ve svém živlu. Jsem moc rád, že se připravuje na návrat,“ prohlásil irský bijec.

Vyjádřil se i k úvahám o přestupu do střední divize. „Uvažuje, že by se přesunul do střední váhy. Já nevím, v polotěžké váze jsou fakt borci, ale někdy prostě o zápasu rozhodne styl,“ pronesl The Notorious.

„Pereira Jiřímu stylově nesedí. Tak to nemá jen Jiří, ale celá řada bojovníků. Jiří je velmi dobrý zápasník. Jsem moc rád, že je zase zpátky v tempu,“ vyjádřil se McGregor k Jirkově prohře s Alexem Pereirou.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

A jak to aktuálně Jiří s přestupem do střední divize vidí? „Kdyby mi tam nabídli nějaký dobrý zápas, třeba během dvou tří zápasů se dostat k titulu, tak by mě to zajímalo,“ řekl v podcastu Matěje Peňáze.

„Soupeř je mi jedno. Zatím nabídky přišly hlavně na tu polotěžkou, tam jsem odpověděl hned, já si nějak extra nevybírám, takže uvidíme, s čím přijde manažer. Rád bych šel příští rok leden únor,“ dodal Procházka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl komentuje výhru Muradova a reakce fanoušků. „Zaskočilo mě to,“ připouští šampion

O potenciálním duelu Kincl vs. Muradov se mluví od chvíle, kdy se uzbecký bojovník vrátil do OKTAGONu.💣 Jak vnímá šampion Machův debutový...

Karlos Vémola a Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v OSSCASTU Karlose Vémoly popisuje rvačku s Dopitou. Čeho zpětně lituje?

Pozvání do nejnovějšího dílu OSSCASTU Karlose Vémoly přijal Jaromír Soukup, který v posledních dnech řeší nepříjemnou událost v soukromém...

Leo Brichta v zápase s Jairem Pachecem

VIDEO: Krvavá lázeň v hlavním zápase turnaje IAF x RFA 2! Leo Brichta si prošel peklem

Takhle krvavý duel jsme na česko-slovenské scéně dlouho neviděli. Leo Brichta a Jairo Pacheco svedli v hlavním zápase parádní bitvu....