OKTAGON po osmi letech trhá divácké rekordy a předbíhá dokonce i UFC. Tohle se zapíše do dějin

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

OKTAGON MMA nepochybně změnil podobu a vnímání české bojové scény a organizace míří stále výš. Teď si připisuje i jedno světové prvenství, kterým předčilo i starší a zavedenější UFC.

Jungwirth vs. Eckerlin Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON MMA předčilo i UFC

Ať už jste fanoušky české žluto-černé organizace či nikoli, úspěchy jí rozhodně nelze upřít. Nejenže OKTAGON MMA absolutně změnil podobu a vnímání bojových sportů v Čechách, organizace je po pouhých osmi letech existence tak daleko, že se může srovnávat i s největšími stájemi světa, které je v některých ohledech dokonce schopná předčít. Vsaďte si na zápasy turnaje OKTAGON 62 a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

To platí například v případě nadcházející akce OKTAGONu, která trhá divácké rekordy. Hala, která pojme zhruba šedesát tisíc fanoušků, se začala vyprodávat v podstatě hned po spuštění prodeje vstupenek.

Podle slov jednoho ze zakladatelů Pala Nerudy má turnaj OKTAGON 62 několik dnů před akcí vyprodaných přes padesát osm tisíc míst, šéf OKTAGONu je nicméně přesvědčený, že do zahájení události dosáhnou kýžených šedesáti tisíc.

I kdyby tomu tak ale nebylo, už teď je OKTAGON MMA světovým rekordmanem a předčilo i slavnou UFC, jejíž největší akce dosáhla návštěvnosti něco málo přes padesát sedm tisíc diváků.

„Je to pecka, neuvěřitelné. Turnaj, který neudělalo ani UFC. Stále si v hlavě říkám, že budeme dělat největší akci na světě. (...) Je to moment, kdy můžeme být zase na něco hrdí. Dva národy, Česko a Slovensko, společně dokázaly takovou velkou věc. Fascinuje mě to,“ prohlásil pro Sport.cz Neruda.

Pro představu, o jak velký turnaj se jedná, tahle událost je co do velikosti a počtu diváků jako nedávný turnaj v Edenu krát dva a něco takových rozměrů s sebou samozřejmě nese i velkou odpovědnost.

Toho si je zakladatel organizace dobře vědom a připustil, že s takovou akcí se mohou pojit i nemalé komplikace, které by mohly zkazit zážitek statisícům a možná i milionům diváků. Palo Neruda ale věří, že se s tím cirkus OKTAGON úspěšně popere. „Jsem pyšný na náš tým a na každého, který se na tom podílel. Je to zásluha nás všech,“ pěl chválu na členy týmu.

sipka Kde sledovat OKTAGON 62 a kompletní info o turnaji najdete ZDE

Podobné rekordy mají snad jen jednu stinnou stránku, není jednoduché je překonat. Palo Neruda prozradil, že v Německu jsou i osmdesátitisícové haly, a tak tuhle metu bude kde překonávat, zároveň ale připustil, že posun organizace a MMA jako takového netkví nutně ve velikosti haly. Uvidíme tedy, jaké další rekordy OKTAGON MMA trhne v budoucnu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Kerim Engizek vyzve v sobotu Patrika Kincla

Engizek? „Není to pro Kincla žádná dávačka,“ má jasno Ondřej Novotný. Jak to vidí sázkaři?

10 let neporažený Kerim Engizek už tuto sobotu vyzve na tanec v kleci šampiona střední váhy Patrika Kincla. Využít bude chtít i cenné...

Patrik Kincl

Trilogie Kincl vs. Vémola? Inspektor by kupodivu nebyl proti, vidí v tom ale háček...

Karlos Vémola přišel o soupeře v Bratislavě, a tak se začalo mluvit o případné náhradě v podobě Patrika Kincla, který zatím není úplně...