Engizek? „Není to pro Kincla žádná dávačka,“ má jasno Ondřej Novotný. Jak to vidí sázkaři?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

10 let neporažený Kerim Engizek už tuto sobotu vyzve na tanec v kleci šampiona střední váhy Patrika Kincla. Využít bude chtít i cenné zkušenosti ze sparringu.

Kerim Engizek vyzve v sobotu Patrika Kincla Foto: OKTAGON MMA

Těžší, než by se mohlo zdát? Podceňovaný Engizek má proti Kinclovi rozhodně co nabídnout

Patrik Kincl vnímá titulový souboj s Kerimem Engizekem jako nejtěžší zápas své kariéry. To je zajímavé měřítko, protože Inspektor si už prošel mnoha těžkými bitvami. O tom, že to pro současného krále střední váhy nebude procházka růžovou zahradou nepochybuje ani promotér Ondřej Novotný. Kdo vyladí lépe formu a taktiku?

Zaregistruj se a vsaď si online na box

Česká bojová scéna vesměs favorizuje Patrik Kincla. Kerim Engizek má ale před sebou na sobotním turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu životní šanci. Při detailním rozboru hlavního předzápasu celé karty narazíte na názory, že Engizek neměl proti sobě v kariéře tak těžké soupeře, jako třeba právě Patrik Kincl. Dlouhých 10 let bez porážky a bilance 20–4 ovšem i tak budí patří respekt. A to zdaleka není všechno.

Sparringy s Alexem Pereirou

Šampion německých organizací EMC a GMC Kerim Engizek je považován za jednoho z nejlepších německých bojovníků všech dob. I proto si ho před dvěma lety vybral na sparringy UFC šampion Alex Pereira a bylo se rozhodně na co dívat. Tyto cenné zkušenosti nyní bude chtít borec z UDF Gymu v Düsseldorfu zúročit proti Kinclovi v zápase na 5x5 min. o titul střední váhy organizace OKTAGON MMA.

Engizek dosud odzápasil v OKTAGONu dva duely a v obou případech přesvědčivě ukončil své soupeře už v prvním kole. Jeho hlavní doménou je postoj, díky kterému si připsal 14 výher na KO/TKO. V kleci působí jako lovec, který nahání svou kořist a nakonec ji uloví. V sobotu ale zřejmě bude muset ukázat mnohem víc.

Patrik Kincl je totiž pověstný svou taktickou vyzrálosti a fight IQ. Zároveň se jasně nabízí scénář vzít Engizeka na zem a otupit tak jeho nejsilnější zbraň – KO úder. Že bychom se v podání Patrika dočkali druhé vítězné submise v řadě?

Fanoušci kurzového sázení tento duel vidí zcela jednoznačně. Na výhru Kincla již bylo nasázeno přes 5 milionů korun, čímž aktuální kurz postupně klesl na hranici 1,33. V každém případě nás v sobotu čeká zajímavý duel, tím spíše, že mu na fotbalovém stadionu Deutsche Bank Park ve Frankfurtu bude přihlížet okolo 60 000 diváků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Patrik Kincl

Trilogie Kincl vs. Vémola? Inspektor by kupodivu nebyl proti, vidí v tom ale háček...

Karlos Vémola přišel o soupeře v Bratislavě, a tak se začalo mluvit o případné náhradě v podobě Patrika Kincla, který zatím není úplně...