Lucie Pudilová hlásí návrat do Oktagonu. V sobotu se porve s Norkou Cecilií Bolander

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lucie Pudilová míří do česko-slovenské organizace Oktagon a v sobotu ji čeká zápas na 61. turnaji v Brně. Bývalá zápasnice UFC se postaví proti Norce Cecilii Bolander. Více informací o zápase, tipech a livestreamu najdete v článku.

Místo a datum turnaje
Pudilová vs. Bolander
Livestream

Lucie Pudilova - Oktagon 61 Brno Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde bude Oktagon 61?

Dlouho očekávaný turnaj s nabitou kartou přichází do moravské metropole už tuhle sobotu 21. září 2024. Na turnaji se představí hned tři bývalí fighteři z UFC. Návrat hlásí Mach Muradov, který má za sebou 7 zápasů v UFC. Mach bude bojovat s Angličanem Scottem Askhamem, bývalým šampionem organizace KSW, který v organizaci UFC odzápasil 6 fightů. Vsaďte si a sledujte zápasy Oktagon 61 zdarma na Tipsportu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Fanoušci se mohou těšit na Lucii Pudilovou, která se jako první Češka dostala do organizace UFC a po dvou letech se vrací do Oktagonu. Nebude chybět druhá série pyramidy Tipsport Gamechanger, ve které zůstali poslední čtyři zápasníci.

OKTAGON 61 Brno
📆 Kdy: Sobota 21. září 2024 od 18:00 h
🔍 Kde: Winning Group Arena, Brno
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV

Oktagon 61 v Brne - Tipsport Gamechanger

Lucie Pudilová vs. Cecilie Bolander na Oktagonu 61 v Brně: analýza, kurzy a tip

Do Oktagonu se po dvou letech vrací jedna z předních českých zápasnic Lucie Pudilová. Česká bojovnice působila poprvé v elitní organizaci UFC od června 2017 do ledna 2020 a do své bilance si zapsala 2 výhry a 5 proher. Na konci roku 2020 nastoupila rodačka z Příbrami do organizace Oktagon, kde si vedla skvěle a 5 ze 6 zápasů vyhrála.

Po úspěchu v Oktagonu se Lucie vrátila do organizace UFC, kde měla podepsanou smlouvu na 4 zápasy. V srpnu 2022 porazila Pudilová Číňanku Yanan Wu ve druhém kole na TKO a zapsala si další výhru v organizaci UFC. Další tři zápasy česká zápasnice prohrála a po červencové prohře s Brazilkou Luanou Carolinou v UFC skončila.

Lucie má bilanci zápasů 14 výher a 10 proher, je skvělá postojářka a strikerka, ale vyniká i v práci na zemi. V BJJ pravidelně soutěží na zahraničních turnajích a zaznamenala už několik úspěchů. Česká střela trénuje ve slavném irském gymu SBG pod vedením trenéra Johna Kavanagha, který spolupracoval i s MMA legendou Conorem McGregorem. Pokud si Pudilová připíše výhru nad Norkou Bolander, bude ji čekat titulový zápas s Lucií Szabovou.

BILANCE ✏️
LUCIE PUDILOVÁ CECILIE BOLANDER
14–10 3–0

3x KO/TKO,
2x submise,
9x body

2x submise,
1x body
0x KO/TKO,
1x submise,
9x body
-
30 let 28 let

Talentovaná norská zápasnice Cecilie Bolander má prozatím více zkušeností z amatérů, kde má bilanci 7 výher a 1 prohru. Všechny výhry ukončila na submisi a z toho 6krát v prvním kole na armbar.

V profesionálních zápasech má zatím 3 výhry a neprohrála ani jednou. Dva ze svých profesionálních zápasů ukončila také v prvním kole na armbar. Svůj poslední zápas měla v červenci tohoto roku se Švédkou Ninou Nikolijou Milosevic, kterou porazila na split decision.

TIP:  Pudilová zvítězí v kurzu 1,68 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

  • Veteránka UFC je papírovou favoritkou zápasu, kromě své skvělé fighterské výbavy má mnohem více zkušeností než norská zápasnice Cecilie Bolander. Lucie by mohla svou soupeřku ukončit předčasně, připsat si cennou výhru a dostat se tak k titulovému zápasu.

KURZY TIPSPORT: PUDILOVÁ vs. BOLANDER
Lucie Pudilová Cecilie Bolander
1,68 2,12

Kurzy aktuální k 19.9.2024, 12:35 h

Kde sledovat Oktagon 61 livestream? Sledujte turnaj zadarmo na Tipsport TV

Sázková kancelář Tipsport přináší pro své zákazníky možnost sledovat zápasy Oktagonu 61 zdarma na Tipsport TV. Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte přístup ke sportovním přenosům na 7 dní zdarma. Pokud už máte účet založený, stačí, když 30 dnů před turnajem vsadíte tiket alespoň za 30 Kč. Sledujte turnaj Oktagon 61 zdarma na Tipsport TV.

Zápasy můžete sledovat prostřednictvím oficiálního PPV (pay-per-view) přenosu, který vás v předprodeji vyjde na 319 Kč a zakoupit si ho můžete na oktagon.tv.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Touš

Nesouhlas či konkurenční boj? Za bojem OKTAGONu proti Clash of the Stars prý stojí mnohem víc

Mnozí za přístupem OKTAGONu vůči Clashi vidí obyčejný odpor k bizáru, někteří zase konkurenční boj.⚡ Za vším je ale prý ještě jiná, vyšší...

Losene Keita

Oktagon 61: Losene Keita vs. Mateusz Legierski – info, kurzy a sázkový tip

Už tuto sobotu se v rámci semifinále milionové pyramidy utkají Losene Keita a Mateusz Legierski.⭐ Kdo postoupí do finále Tipsport...

Karlos Terminátor Vémola

To je podoba! Vémola trénuje s dvojníkem Krištofiče. Piráta připomíná nejen vzhledem, ale i stylem boje

Karlos Vémola se chystá na odvetu s Pirátem a nic neponechává náhodě.💪 Důkazem je i jeho sparring partner, který jako by Pirátovi z oka...