To je podoba! Vémola trénuje s dvojníkem Krištofiče. Piráta připomíná nejen vzhledem, ale i stylem boje

Karlos Vémola se chystá na svou nadcházející odvetu s Pirátem a nic neponechává náhodě. Důkazem je i jeho sparring partner, který jako by Krištofičovi z oka vypadl. Kde Terminátor Pirátova dvojníka sehnal a proč nedá spolu s dalšími dopustit na polský Ankos?

Karlos Terminátor Vémola Foto: FightLive.cz

Trénink s Pirátovým dvojníkem

Karlose Vémolu už co nevidět čeká odveta se Samuelem Krištofičem, který závěrem minulého roku uštědřil Terminátorovi nepříjemné KO. Je jasné, že podruhé tohle nehodlá Karlos dopustit, a jak je u něj zvykem, do přípravy dává více než maximum.

K ruce jsou mu v přípravě ti nejlepší z nejlepších a vedle Makhmuda Muradova a Michala Martínka trénuje také s bojovníkem, který nápadně připomíná Piráta, a to prý nejen vzhledem, ale také stylem boje.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci

„On tam byl vždycky (v Ankosu), akorát já jsem si nikdy neuvědomil, jak on je dobrá kopie toho Piráta,“ směje se Karlos. „Co se týče technicky, do strikingu, pohybu a všeho, a dokonce si ještě nechal narůst vousy a vypadal jak Pirát, takže to byl fajn sparring,“ připouští Terminátor.

Karlos „Terminátor“ Vémola Samuel „Pirát“ Krištofič
1.30 3.27
Vsadit si u Fortuny

Karlosův sparring partner v Ankos MMA nápadně připomíná Piráta:

Karlos Vémola a sparring partner Foto: FightLive.cz

Nenahraditelný Ankos

S dvojníkem Piráta Karlos trénuje v polském Ankosu, který je pro Terminátora, ale i spoustu dalších pravidelnou a neodmyslitelnou zastávkou v přípravě. Terminátor prozradil, v čem je Ankos tak výjimečný.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Já bych nechtěl říkat, že je to o kvalitě, protože to, že máme v Čechách kvalitní trenéry, jako je v Monsteru, Reinders, jako je Spejbl Gym, jako z čeho vzešel Jirka Denisa Procházka v Brně. To jsou jasný důkazy toho, že my to v Čechách umíme,“ podotýká na úvod Karlos.

„Já myslím, že to je kvantitou, protože když jsme třeba byli včera na sparringách u Andrého, tak tam bylo docela dost lidí, ale těch těžkejch kluků se nás tam sejde pět, šest, a je to dobrej sparring, ale na tom polským tréninku se sejde padesát lidí, tam je prostě narváno a ty nevíš, s kým máš spárovat dřív,“ vysvětluje Vémola.

„A je to taky ten hec, že ty lidi neznáš, seš tam jako by v cizím prostředí a ty nechceš prohrát, každej tam jde do maxima. Poláci se nechtějí zostudit před svým trenérem a my jim to nechceme nechat zadarmo, takže jedem všichni do plnejch,“ dodává Terminátor.

Ještě před odvetou s Pirátem Karlose uvidíme již podruhé v roli komentátora během turnaje OKTAGON 61, který se odehraje už tuto sobotu v Brně, a parťákem mu bude tentokrát Jiří Procházka.

Celý rozhovor s Karlosem Vémolou najdete na našem instagramu:

Sleduj náš profil na Instagramu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita

Oktagon 61: Losene Keita vs. Mateusz Legierski – info, kurzy a sázkový tip

Už tuto sobotu se v rámci semifinále milionové pyramidy utkají Losene Keita a Mateusz Legierski.⭐ Kdo postoupí do finále Tipsport...

Karlos Vémola, Jiří Procházka

Tak to je pecka! Jirka Procházka se po boku Karlose Vémoly představí v nové roli

Fanoušci Jirky Procházky mohou zajásat. Český bijec se totiž představí ve zbrusu nové roli.💪 Parťákem mu bude o něco zkušenější Vémola.

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪