Tak to je pecka! Jirka Procházka se po boku Karlose Vémoly představí v nové roli

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Fanoušci Jirky Procházky mohou zajásat. Český bijec se totiž představí ve zbrusu nové roli. Parťákem mu nebude nikdo jiný než v této disciplíně o něco zkušenější Karlos Vémola.

Karlos Vémola, Jiří Procházka Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

BJP v nové roli

Fanoušci Jiřího Procházky nemusí čekat, až se jejich oblíbený zápasník objeví v zápasu UFC. U klece ho totiž uvidíme už tuto sobotu, avšak kromě toho, že půjde o bojiště domácí žluto-černé organizace, Jiří tu tentokrát nebude coby zápasník připravený k boji, ale jako dočasný člen cirkusu OKTAGON MMA. Vsaďte si na svého favorita a získejte bonus za registraci zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„KARLOS si na svůj sobotní STREAM pozve jako posilu Jiřího PROCHÁZKU!  BJP s KARLOSEM odmoderuje celou hlavní kartu. STREAM je součástí klasického PPV přenosu jako jedna z možností, ve kterých lze živý záznam sledovat – Oba zápasnické rohy, pohled rozhodčího nebo právě Karlosův stream,“ oznámil OKTAGON.

Ano, Jiří Procházka se v sobotu 21. září během turnaje OKTAGON 61 na jeden galavečer ocitne v roli komentátora. Tento pro diváky zajímavý koncept organizace představila už při devětapadesátém turnaji v Bratislavě, kde však vedle Vémoly na komentátorské židli seděl populární hudebník Rohony.

Oktagon 61 Tip

Diváci tuto novinku přijali vesměs kladně, obzvlášť pak pokud jde o výkon Karlose Vémoly, kterému jeho nová pozice v rámci organizace podle očekávání sedla. Mnozí byli spokojení i s komentováním Rohonyho, který do debaty vnášel laický pohled. Celá řada diváků ale Rohonymu právě jeho neznalost MMA vytýkala.

Kde zdarma sledovat zápasy OKTAGON 61 se dozvíte zde: Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Je jasné, že v případě dvojice Vémola a Procházka není v tomto ohledu čeho se bát. Největší a nejznámější bojovníci Česka budou rozhodně vědět, o čem je řeč. Tohle duo budete moci „naladit“ už tuto sobotu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

OKTAGON 61: Makhmud Muradov vs. Scott Askham – kurzy, sázkový tip, aktuální info

Mach Muradov je po 5 letech zpátky v organizaci OKTAGON MMA.⚔️ Při svém ostře sledovaném comebacku změří síly se Scottem Askhamem....

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪

McGregor do konce roku do klece nenaustoupí. Chandler vs. Oliveira

McGregor se do konce roku v kleci neobjeví. Chandler má domluvenou náhradu!

Návrat MMA legendy McGregora měl být jednou z nejočekávanější událostí tohoto roku. Teď je už jasné, že McGregora do konce roku v kleci...