OKTAGON 61: Makhmud Muradov vs. Scott Askham – kurzy, sázkový tip, aktuální info

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mach Muradov je po 5 letech zpátky v organizaci OKTAGON MMA. Při svém ostře sledovaném comebacku změří síly se Scottem Askhamem. Podrobnosti najdete v článku.

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov Foto: Profimedia

OKTAGON 61 BRNO: Mach Muradov vs. Scott Askham: datum, čas zápasu

Hvězdný Makhmud Muradov zažije už tuto sobotu velký návrat do organizace OKTAGON MMA. Po angažmá v UFC se 34letý uzbecký zápasník vrací tam, kde jeho kariéra začala strmě stoupat. V Brně jeho současnou formu otestuje v sobotu okolo 23:00 anglický veterán mnoha předních organizací – Scott Askham. Potvrdí Mach pozici kurzového favorita? Sledujte zápasy OKTAGON 61 živě online ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Muradov vs. Askham statistiky, sázkový tip, analýza

Letos v květnu byl Muradov propuštěn z organizace UFC, což byla hodně překvapivá zpráva. Přesné okolnosti ukončení kontraktu nejsou dodnes známé, pravdou však je, že Muradov musel několikrát kvůli zdravotním i jiným komplikacím rušit termíny zápasů, a tak zřejmě vedení došla trpělivost.

Laso mu prakticky ihned hodilo několik organizací včetně OKTAGONu. Comeback Macha Muradova byl ohlášen v červnu na turnaji v pražském Edenu a toto oznámení diváci ocenili bouřlivým potleskem. Na turnaji Oktagon 61 v Brně se Muradov pod černo-žlutou organizací představí znovu po 5 letech.

Muradov je v Česku nesmírně oblíbený a nic na tom nemění ani fakt, že ho nedávno Ministerstvo vnitra označilo za bezpečnostní riziko. Jisté však je, že právě tato kauza do určité míry ovlivnila jeho přípravu na Askhama.

Muradov se postupem letem vyprofiloval ve velice komplexního bojovníka. Zatímco dříve jeho styl vycházel zejména z obávaného postoje, který je do dnes jeho největší předností, vysokých kvalit dosahuje také na zemi, o což se zapříčili trenéři Petr Kníže (Monster Gym), Andrzej Koscielski (Ankos MMA), a také Karlos Vémola. Právě Terminátor je řadu let jeho dvorním sparing partnerem. Na kempy ale Mach pravidelně vyjíždí i do polského Ankosu a tato příprava nebyla výjimkou.

BILANCE
MAKHMUD MURADOV SCOTT ASKHAM
26-8-1NC 20-6
17x KO/TKO,
3x submise,
6x body
12x KO/TKO,
2x submise,
6x body
1x KO/TKO,
4x submise,
3x body
2x KO/TKO,
-
4x body
34 let, 188 cm 36 let, 190 cm
Monster MMA, Ankos MMA American Top Team

Když Muradov v roce 2019 podepsal smouvu s UFC, odcházel z Oktagonu jako velká hvězda. Mezi světovou elitu vstoupil skvěle, když v premiéře udolal Alessia De Chirica a v následujícím zápase knokautoval Trevora Smitha, za což si vysloužil bonus za výkon večera.

Po více jak roční absenci si v lednu 2021 poradil s houževnatým Sanchezem a zdálo se, že má našlápnuto do TOP 15 žebříčku střední váhy. Jenže přišly problémy v osobním životě a to se mimo jiné podepsalo v souboji proti vyhlášenému grapplerovi Meerschaertovi, který ho uškrtil ve 2. kole RNC.

Po této prohře následoval zápas s rozjetým brazilským prospektem Caiem Borralhem. Zde Mach předvedl dobrý výkon, na výhru to ale nestačilo. Chuť si fighter s více než 2 miliony sledujícími na Instagramu spravil proti Bryanu Barberenovi v létě 2023, kterého jasně porazil na body.

Na poslední zápas pod hlavičkou UFC začátkem února letošního roku určitě nebude Mach vzpomínat v dobrém. Rus Khizriev mu totiž už po 11 vteřinách zápasu uštědřil bolestivý Eye Poke, načež byl souboj vyhlášen jako No Contest.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jméno Scott Askham je ve světě bojových sportů veliký pojem. 36letý anglický válečník do roku 2017 působil taktéž v UFC, ligu mistrů MMA ale opouštěl se zápornou bilancí 2-4.

Poté zamířil na jeden zápas do ruské ACB (ACA), kde na body udolal Luka Barnatta, který v současnosti pracuje jako expert OKTAGONu. Askham se následně upsal polské KSW, kde hned dvakrát dokázal porazit Michala Materlu a získat titul střední váhy.

Zřejmě nejcennější skalp kariéry si Askham připsal v prosinci 2019, kdy dokázal na body porazit legendárního Mameda Khalidova. Ten mu ovšem dokázal tuto porážku hned dvojnásobně oplatit brutálními naskočenými koleny. Tyto těžké prohry napsaly tečku za působení Askhama v KSW.

Ve své premiéře v organizaci Oktagon MMA přejel Scott Askham v listopadu 2023 Marca Doussise jednomyslně na body a jasně tím vzkázal, že se s ním ve střední váze stále musí počítat.

Scott Askham je velmi zkušený harcovník, který má stále vysokou výkonnost. Muradova nečeká vůbec nic jednoduchého, přestože aktuální kurzy u Tipsportu naznačují, že by mělo jít o jednoznačnou záležitost.

TIP: Muradov vyhraje KO/TKO, v kurzu 2,17 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Sázkový tip Muradov vs Askham

Kdy a kde sledovat Oktagon 61 živě? Online livestream, PPV cena

Návrat Macha Muradova do klece Oktagonu je jednou z hlavních ozdob turnaje OKTAGON 61 v Brně. Tento souboj je hlavním předzápasem celé karty a na řadu by měl přijít okolo 23:00. Všechny duely můžete sledovat živě na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je zde kromě přímého přenosu připraven i bonus 300 Kč.

Již registrovaní sázkaři Tipsportu mohou nabídku online livestreamu využít také, je k tomu nutné splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech. PPV stream je pak tradičně k dispozici na oktagon.tv. Přístup k živému přenosu si můžete také zaplatit u svého poskytovatele internetové televize a sledovat turnaj na stanici Premier Sport 4 Extra HD.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy zápasí Mach Muradov v Brně?

Makhmud Muradov se po více než 5 letech znovu představí v organizaci OKTAGON MMA. Na turnaji s pořadovým číslem 61 vyzve anglického bojovníka Scotta Askhama. Zápasovou analýzu si můžete přečíst v článku.

2️⃣ Jaké jsou pro zápas Muradov vs Askham kurzy aktuálně?

Muradov je v duelu s Askhamem velkým kurzovým favoritem. Bližší informace o zápase i kurzech najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Donedávna působil v nejprestižnější organizaci...