McGregor se do konce roku v kleci neobjeví. Chandler má domluvenou náhradu!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Návrat MMA legendy Conora McGregora měl být jednou z nejočekávanější událostí tohoto roku. Teď je už jasné, že McGregora do konce roku v kleci neuvidíme. Chandler si mezitím domluvil jiného soupeře.

McGregor do konce roku do klece nenaustoupí. Chandler vs. Oliveira Foto: JORGE GUERRERO / AFP / AFP / Profimedia

McGregor do konce roku nenastoupí do klece. Chandlerovi došla trpělivost

Diváci netrpělivě očekávají návrat irské MMA legendy Conora McGregora. Zápas se soupeřem Michaelem Chandlerem byl několikrát zrušen, naposledy v červnu tohoto roku, kdy Ir odstoupil kvůli údajnému zranění. sipka Získejte bonus 300 Kč za online registraci ZDE

Dana White se vyjádřil k návratu hvězdy takto:

„Řeknu vám to takhle: byl jsem to já, kdo letos říkal, že si nemyslím, že bude letos bojovat, uprostřed všech těch řečí a všeho ostatního.“

„Conor McGregor bude zápasit příští rok, na začátku roku 2025,“ uzavřel Dana pro New York Post.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Chandler bude mít zápas s novým soupeřem v listopadu

V pátek oznámil šéf organizace UFC Dana White zápas Michaela Chandlera s Charlesem Oliveirou, který se bude konat na turnaji UFC 309 v listopadu tohoto roku v New Yorku.

„Chandler řekl: 'Čekání už mě nebaví. Chci bojovat,“ prozradil White.

Oliveira porazil Chandlera v květnu 2021 na UFC 262 na TKO. Osmatřicetiletý Chandler zápasil naposled před téměř dvěmi lety na turnaji UFC 281, kdy utržil prohru od Dustina Poiriera, který mu nasadil Rear Naked Choke.

Američan prohrál tři ze svých posledních zápasů a jeho celková bilance je 23 výher a 8 proher. Chandler natočil reakční video ohledně svého zápasu s Oliveirou a vyjádřil se takto:

“Když porazím Charlese, tak jsem jednoznačně kandidátem na vyzyvatele a mohl bych si vybírat mezi Islamem Makhachevem nebo Armanem Tsarukyanem. A doufám, že to bude Islam. Nebo pokud se dá Conor dohromady, nastaví si tréninkový kemp a na zápas se dostaví, tak možná půjdu zápasit s Conorem a uzavřeme The Ultimate Fighter 31.”

“Tohle je pro mě osobní. Je to souboj pomsty, protože Charles Oliveira mi ukradl můj sen stát se šampionem UFC. Mým cílem číslo jedna je stát se nejlepším frajerem na světě,” doplnil Chandler.

Šestatřicetiletý McGregor naposledy bojoval v červenci 2021, kdy si přivodil komplikovanou zlomeninu nohy v zápase s Dustinem Poirierem. Jestli se zápasu Chandler vs. McGregor někdy dočkáme je ve hvězdách.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

OKTAGON 61: Makhmud Muradov vs. Scott Askham – kurzy, sázkový tip, aktuální info

Mach Muradov je po 5 letech zpátky v organizaci OKTAGON MMA.⚔️ Při svém ostře sledovaném comebacku změří síly se Scottem Askhamem....

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪

Hanka Gelnarová

Populární stálice Clash of the Stars v KSW? Hvězda bizarní stáje podle všeho dostala cenné laso

Clash of the Stars je sice organizace bizarních zápasů, i tak se tam ale pár talentů najde.⭐ A toho si všímají i profesionální organizace.